Echimov si-a ispasit pedeapsa in dosarul de coruptie. Cat a platit pana acum Regele Asfaltului

2176
Ioan Echimov
Ioan Echimov

@ Somata de judecatori, compania de asfaltari Eky Sam Targu Frumos a fost nevoita sa achite amenda penala in dosarul in care a fost trimisa in judecata de DNA Iasi @ De asemenea impreuna cu ceilalti inculpati Eky Sam trebuie sa achite prejudiciul total de  638.030,04 lei

Somata recent de magistratii Tribunalului Iasi, compania de asfaltari Eky Sam Targu Frumos a fost nevoita sa-si achite amenda penala de 75.000 lei, aplicata de Curtea de Apel Iasi in dosarul de coruptie in care firma patronata de Ioan Echimov a fost condamnata pentru deturnare de fonduri europene alaturi de functionari si primari ai comunei Ion Neculce. Astfel, Tribunalul Iasi ne-a transmis ca firma Eky Sam a achitat integral amenda penala iar in ceea ce priveste prejudiciul total de 638.030,04 lei recuperarea banilor intra in sarcina Finantelor si a Agentiei de Plati si Interventie in Agricultura (APIA). De asemenea, compania Eky Sam a fost nevoita sa afiseze la sediul firmei, timp de 3 luni sentinta de condamnare.

Incompententiii de la Finante

In ceea ce prejudiciul 638.030,04 lei care trebuia recuperat de Finante situatia este cam la fel ca si in cazul lui Fenechiu. Am aratat in articolul precedent postat pe site-ul www.dezvaluirea.ro ca in cazul lui Fenechiu, ca in 5 ani Fiscul nu a recuperat nici un euro din cei 2 milioane euro, reprezentand prejudiciul total din dosarele de coruptie in care a fost condamnat Fenechiu. Pentru a ascunde faptul ca Fiscul nu a recuperat nici un ban nici din dosarul de coruptie de la Primaria Ion Neculce, purtatorul de cuvant al Fiscului ne-a transmis ca informatiile reprezinta ‘’secret fiscal’’. Deci, cat au furat unii de la statul roman si cat au inapoiat este secret fiscal. Potrivit unor surse in acest dosar Fiscul abia  a apucat sa trimita niste somatii de plata. Reamintim ca in acest dosar de coruptie este vorba despre faptul ca fostii primari ai comunei Ion Neculce, Vasile Rusu si Constantin Stefan au folosit in interes personal subventiile europene alocate pentru pasunea comunala si pentru a acoperi jaful eu folosit documente emise in complicitate de firma Eky Sam.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.