Cumatrul lui Chirica, aplaudacul lui Dragnea. Vicele Harabagiu delegat la sedinta PSD

3271
Viceprimarul Harabagiu si Teodorescu la sedinta PSD Iasi

@ Primarul Mihai Chirica se da mare dizident anti-coruptie si anti-Dragnea, dar cumatrul, mana sa dreapta, viceprimarul Gabriel Harabagiu a batut din palme la sedinta de alegeri de ieri a PSD Iasi, adunare la care a fost prezenta si conducere centrala PSD @ Mai mult, in conditiile in care chipurile PSD Iasi se chinuie sa-l excluda din partid, sa-l dea jos din functia de viceprimar si sa-l scoata si din Consiliul Local, Harabagiu  a avut calitatea de ‘’delegat’’ la sedinta @ Mafia Imobiliara leaga toate taberele din politica de Bahlui

Faptul ca politica este o tarfa ne-o demonstreaza inca o data PSD Iasi si actual administratie municipala. In conditiile in care la fiecare conferinta de presa Mihai Chirica il ataca pe Dragnea si ‘’partidul corupt’’ ieri la conferinta de alegeri a PSD Iasi a fost prezent in calitate de ‘’delegat’’ si viceprimarul Gabriel Harabagiu, mana dreapta a sefului municipalitatii si cumatrul primarului. Am subliniat cuvantul ‘’delegat’’ deoarece nu orice membru de partid din municipiu poate aspira la acest statut. Astfel, la nivelul municipiului Iasi, PSD are cateva mii de membri dar ‘’delegati’’ la conferinte sunt numai cateva zeci. Deci, Harabagiu se numara printre membrii pe care partidul vrea sa-I promoveze. Asta in conditiile in care la sfarsitul anului trecut Harabagiu a fost exclus din PSD impreauna cu Mihai Chirica. Mai mult decat atat, Harabagiu si Chirica au atacat deciziile in justitie iar PSD Iasi si Prefectura se judeca si astazi cu cei doi pentru a-si apara deciziile de excludere din partid si de inlocuire a lui Harabagiu din functia de viceprimar. Deciziile sunt suspendate deocamdata pana cand judecatorii se vor pronunta. In fotografiile realizate de Dezvaluire.ro alaturi de Harabagiu poate fi vazut Gabriel Teodorescu, angajat al primariei care si-a dat demisia din PSD cand a fost exclus Chirica pentru a-i fi alaturi. Pentru ca l-a urmat Chirica l-a recompensat cu o functie de director la  Directia de Patrimoniu.

Toti sunt legati intre ei de interese. Opozitie de fatada

Explicatia consta in faptul

ca interesele lui Harabagiu , Chirica si ale PSD Iasi se intrepatrund iar liantul dintre ei sunt dezvoltatorii imobiliari. Ciumetii care construiesc astazi blocuri in Iasi pe spatiile verzi sunt prieteni si cu perechea Harabagiu – Chirica dar si cu alesii locali ai PSD. Pai, multe din planurile urbanistice scandaloase din oras nu pot fi avizate fara majoritatea PSD din Consiliul Local iar de asemenea multe din autorizatii sunt semnate de Harabagiu in calitate de viceprimar. Astfel incat degeaba se agita Maricel Popa cand critica ‘’Mafia Imobiliara’’ din jurul lui Chirica. Prezenta lui Harabagiu la sedinta la care Popa a fost confirmat pe functia de presedinte al PSD Iasi a demonstrate ca totul este numai un spectacol de fatada. Reamintim ca la sedinta au fost prezenti Liviu Dragnea, Viorica Dancila si ministri din cabinet.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.