Cum alegi cel mai bun job în videochat în Iași? Lucky Studio îți dă câteva idei!

316
Videochat Iași Lucky Studio
Videochat Iași Lucky Studio

Te atrag câștigurile din videochatul din Iași și ai vrea și tu să te angajezi ca model. Ne bucurăm mult de lucrul ăsta! Doar că încă nu ești hotărâtă ce studio să alegi. Pentru că au apărut destul de multe și fiecare spune că e cel mai bun, cel mai frumos. Te înțelegem foarte bine, pentru că știm și noi reclamele care inundă netul. Tocmai pentru a te ajuta să-ți clarifici un pic părerea despre studiouri, ne-am gândit că cel mai bine e să-ți dăm un mic ghid. Mai exact, credem că ar fi util să punem față în față ofertele studiourilor. Dar pe bune, cu cifre, nu cu promisiunile care apar din reclame. În felul ăsta poți să verifici care e realitatea. Și apoi să te angajezi ca model la studioul de videochat din Iași care ți se pare cel mai potrivit pentru tine.

Ia în considerare doar bonusurile reale!

Când te uiți cu atenție la ce spun unele studiouri de videochat din Iași, vezi că de obicei preferă cuvintele atrăgătoare în loc de cifre. Nici pe site-ul lor nu îți spun exact cât îți dau. De ce? Pentru că asta nu le-ar avantaja. Ar fi dezamăgitoare pentru tine și nu te-ai mai angaja niciodată acolo. Alte studiouri poate îți arată niște cifre, procente. Dar nu sunt întru totul reale. De exemplu, ți se promit sume mari ca bonusuri de angajare. Apoi, studiourile acelea îți spun că, de fapt, acolo sunt incluse și ședințele foto, și ședințele video, plus alte lucruri. Și suma e mult mai mică în realitae. Sau, mai rău, patronii te duc cu vorba și nu-ți mai dau niciodată banii ăia. Spre deosebire de acele situații nefericite, la Lucky Studio lucrurile sunt foarte clare. Îți dăm comisionul excepțional de 70%, timp de 14 săptămâni. Cu banii la zi! În felul ăsta încasezi imediat ce ai câștigat și ești sigură de corectitudinea noastră. Chiar și după acest bonus inițial, continuăm să-ți dăm cele mai avantajoase comisioane din videochat în Iași. Prin praguri progresive, până la 70%! Plus bani de transport, până la 500 lei pe lună. Sunt sume pe care le încasezi fără discuții, întotdeauna la timp. Tot legat de bani, la Lucky Studio îți dăm împrumuturi cu dobândă zero pentru intervenții estetice sau pentru avansul la cumpărarea unui apartament. Singura condiție fiind seriozitatea ta.

Așadar, e o diferență mare între ce îți oferim noi și alte studiouri de videochat din Iași. Ca să te convingi că totul e real, te invităm să întrebi orice model care lucrează sau a lucrat la noi. Toate îți vor confirma că suntem persoane de cuvânt și îți facem plățile integral, fără discuții.

Vezi ce servicii și avantaje mai primești în plus!

 Pe lângă bani, în videochatul premium contează mult și celelalte beneficii. De exemplu, la Lucky Studio îți garantăm machiaj zilnic gratuit, cu 6 profesioniste în make-up. La fel, îți asigurăm trainingul prin echipa noastră integral feminină, de 14 colege extraordinar de bine pregătite. În vreme ce în alte părți ești nevoită să te machiezi singură, iar trainerii sunt, de fapt, 2-3 bărbați care au prea puțin habar de domeniul ăsta. Mai departe, te îndemnăm să iei în calcul și alte servicii. De exemplu, dacă ți se oferă lecții de engleză, sau cursuri de comunicare, de dezvoltare personală. La Lucky Studio, toate aceste beneficii sunt gratuite, pentru că te ajută foarte mult să faci bani. Desigur, la alte studiouri poate încearcă un admin să te învețe cum poate engleza, iar de dezvoltare personală nici n-au auzit. Asta îți dă din nou o imagine clară despre ce înseamnă un studio de videochat premium și alte studiouri, care vor doar să facă bani pe seama ta. La fel, dacă ai nevoie să stai undeva când te angajezi, Lucky Studio îți oferă cazare gratuită timp de 2 luni. În felul ăsta, te ajutăm să ai un nou început, să fii independentă. Din nou, la alte studiouri nici nu s-a auzit de astfel de beneficii. Evident, lista comparațiilor ar putea continua. Mai merită să iei în considerare dacă la studioul respectiv lucrezi pe site-uri premium la LiveJasmin sau Flirt4Free, unde sunt membri cu mai mulți bani, sau doar pe site-urile clasice, cu multă nuditate. La fel, e bine să vezi dacă studioul are parteneriate cu site-urile respective, ca să primești trafic garantat.

Iată deci că ai destule lucruri pe care să le analizezi. Noi te încurajăm să pui multe întrebări, să verifici, să te convingi că ce ți se promite e real. Vezi și ce impresie ai la interviurile de angajare, dacă persoanele și locurile acelea îți inspiră încredere. Până la urmă, decizia e a ta. Dar suntem sigure că o să alegi ce e mai bine pentru tine. Noi credem, cu mâna pe inimă, că Lucky Studio e de departe cel mai avantajos studio de videochat din Iași pentru tine. Te invităm să te convingi de lucrul ăsta făcându-ne chiar acum o vizită. Te așteptăm cu mare drag la noi!

Contact Lucky Studio

Telefon/WhatsApp:  0742 286 286

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.