Cutremur in ALDE Iasi. Vicele CJ, Chirila pleaca din partid. Vosganian: ‘’Oricum nu prea mai activa’’

1433

@ De ceva vreme se vorbeste despre plecarea lui Victor Chirila din partidul condus de Calin Popescu Tariceanu, la Partidul Verde @ Chirila este cel care practic a infintat ALDE Iasi @ Presedintele organizatiei, deputatul Varujan Vosganian sustine ca a aflat de intentiile lui Chirila si a discutat cu acesta @ ‘’Daca pleaca din partid pierde functia de vicepresedinte la Consiliul Judetean’’, a spus Vosganian, pentru Dezvaluirea.ro @ ‘’Azi, 6 februarie 2020 sunt inca membru ALDE. Nu intru in polemica cu Vosganian’’, a spus Victor Chirila

Cutremur in partidul lui Calin Popescu Tariceanu, la ALDE Iasi unde intentioneaza sa paraseasca formatiunea chiar cel care a infiintat organizatia, nimeni altul decat actualul vicepresedinte al Consiliului Judetean Iasi, Victor Chirila. Impreuna cu alti membri care de asemenea au pus bazele organizatiei, Victor Chirila intentioneaza sa se inscrie in Partidul Verzilor, formatiune ecologista condusa de actorul Florin Calinescu. Actualul presedinte al ALDE Iasi, deputatul Varujan Vosganian a declarat pentru Dezvaluirea.ro ca a aflat de intentiile lui Chirila si a discutat pe marginea acestui subiect cu vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi. ‘’Am aflat si eu ceva dar am discutat cu domnul Chirila si mi-a spus ca nu pleaca din ALDE. Daca pleaca din ALDE nu mai poate fi vicepresedinte la Consiliul Judetean. Oricum, domnul Chirila nu mai activa in partid in ultima perioada’’, a spu Vosganian.

De asemenea, contactat telefonic Chirila nu a negat intentia de a parasi ALDE. ‘’ ‘’Azi, 6 februarie 2020 sunt inca membru ALDE. Nu intru in polemica cu Vosganian’’, a spus Victor Chirila.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.