Bairam, în lumea interlopă! Un apropiat al clanului Corduneanu a scăpat de acuzaţii! (EXCLUSIV)

4292
Stefan Andrei Boncu
Stefan Andrei Boncu

@ Bairam, în lumea interlopă: un apropiat al clanului Corduneanu a scăpat de acuzaţii @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus încetarea procesului penal în ceea ce îl priveşte pe Ştefan Andrei Boncu @ Acesta era acuzat de conducerea unui vehicul fără permis în formă continuată, uz de fals în formă continuată şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice

 

Bairam, în lumea interlopă! Un apropiat al clanului Corduneanu a scăpat de acuzaţii! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus recent încetarea procesului penal în ceea ce îl priveşte pe Ştefan Andrei Boncu.

Acesta era acuzat de conducerea unui vehicul fără permis în formă continuată, uz de fals în formă continuată şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

 

Bairam, în lumea interlopă: a scăpat de acuzaţii

 

În schimb, judecătorii ieşeni au dispus anularea unui permis de conducere fals. „Instanţa dispune desfiinţarea totală a înscrisului oficial contrafăcut – permis de conducere pentru categoriile B1 şi B, pretins a fi eliberat în Ucraina pe numele inculpatului Ştefan Andrei Boncu, au afirmat magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Acest proces penal al lui Ştefan Andrei Boncu a început pe data de 16 aprilie 2021.

 

Ce au spus anchetatorii despre Ştefan Andrei Boncu

 

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe Ştefan Andrei Boncu, un apropiat al clanului Corduneanu, pentru conducerea unui vehicul fără permis în formă continuată, uz de fals în formă continuată şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Conform anchetatorilor, pe 9 noiembrie, 12 decembrie 2014, 26 februarie şi 13 decembrie 2015, Boncu ar fi fost prins de Poliţie şofând fără permis. De asemenea, oamenii legii au spus că apropiatul clanului Corduneanu ar fi comis infracţiunea de uz de fals în formă continuată pe 9 noiembrie 2014 şi 26 februarie 2015.

Mai mult, aceştia au afirmat că, pe 13 decembrie 2015, el ar fi comis infracţiunea de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Totuşi, judecătorii ieşeni au considerat că trebuie dispusă încetarea procesului penal în cazul lui Boncu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.