Ea este profa de Mate’ prinsă băută la volan! Ieşeanca, „mângâiată pe creştet” după un accident! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

3791
cristina smaranda dodea
cristina smaranda dodea

@ Profa de Mate’ prinsă băută la volan a fost „mângâiată pe creştet” de judecătorii ieşeni @ Astfel, marţi, 22 noiembrie 2022, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Cristiana Smaranda Dodea la 1 an de închisoare, dar cu amânarea executării pedepsei @ Tânăra profesoară a fost condamnată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

Profa de Mate’ prinsă băută la volan a fost „mângâiată pe creştet” de judecătorii ieşeni. Marţi, 22 noiembrie 2022, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au condamnat-o pe Cristiana Smaranda Dodea la 1 an de închisoare, dar cu amânarea executării pedepsei.

Tânăra profesoară a fost condamnată pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe. Sentinţa nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

Cristiana Smaranda Dodea este profa de Mate’ prinsă băută la volan

Procesul tinerei profesoare de Matematică Smaranda Cristiana Dodea a început pe data de 18 aprilie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Cristiana Smaranda Dodea sub acuzația de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului. Anchetatorii spun că profesoara de Matematică din Iași Cristiana Smaranda Dodea (36 de ani) a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni.

„Pe 23 octombrie 2021, în jurul orei 13:30, inculpata a condus mașina personală pe Drumul Național nr. 28, din municipiul Iaşi, dinspre Tomești, către Baza III, intrând în coliziune față-spate cu un alt autoturism, care se deplasa în aceeași direcție de mers şi care a fost, de asemenea, proiectat către înainte, intrând, la rândul său, în coliziune cu vehiculul din faţă. În urma acroşărilor au rezultat doar pagube materiale”, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Profa de Mate’, găsită cu alcoolemie de poliţiştii ieşeni după accident

Anchetatorii au adăugat că, la scurt timp de la producerea impactului, la fața locului a ajuns un echipaj de Poliție. Șoferii implicați în accidentul respectiv au fost testați.

„Potrivit buletinului de analiză toxicologică a alcoolemiei, inculpata a avut o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, respectiv de 1,30 g/l alcool pur în sânge la prima probă şi de 1,09 g/l alcool pur în sânge la a doua probă. Pe parcursul cercetărilor, inculpata a recunoscut comiterea faptei reţinute în sarcina sa”, au subliniat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.