FLAGRANT: Ieşean prins cu droguri asupra sa! Individul a scăpat, totuşi, de puşcărie! (EXCLUSIV)

362
Canabis, sub diverse forme, pe o masă
Canabis, sub diverse forme, pe o masă

@ Un ieşean a fost prins în flagrant cu droguri asupra sa @ În urma incidentului, totuşi, individul a scăpat de puşcărie @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Robert Romeo Creţu la 2 luni de închisoare, dar cu amânare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu

Un ieşean a fost prins în flagrant cu droguri asupra sa! Totuşi, în urma incidentului, individul a scăpat de puşcărie.

Aşadar, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Robert Romeo Creţu la 2 luni de închisoare, dar cu amânare, pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu.

 

Robert Romeo Creţu, prins în flagrant cu droguri asupra sa

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Robert Romeo Creţu a început pe data de 25 noiembrie 2022.

Procurorii din cadrul Direcţiei pentru Investigarea Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi au dispus atunci trimiterea în judecată a lui Romeo Creţu pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu.

 

Tânărul din Iaşi, pus pe burtă de anchetatori

 

Oamenii legii au precizat că, în urmă cu câteva luni, tânărul din Iaşi a fost pus pe burtă de anchetatori. Mai mult, procurorii DIICOT au susţinut că individul a fost prins cu 2,68 grame de canabis asupra sa.

Ulterior, individul a fost săltat şi dus la audieri. Acolo, el a negat că ar fi vrut să vândă substanţa interzisă. Astfel, anchetatorii au ajuns la concluzia că el ave canabisul în vederea consumului propriu. Acum, urmează a se vedea dacă Robert Romeo Creţu va contesta sau nu sentinţa emisă ieri de judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.