Descoperă beneficiile unui ansamblu rezidențial dezvoltat în baza conceptului unic „mediu fără bariere”

111

În momentul în care ai luat decizia de a investi într-un apartament unde să te simți cu adevărat acasă, este important să acorzi atenție și unor detalii precum facilitățile oferite de ansamblul rezidențial. În acest sens, ansamblul DIMINEȚII propune viitorilor locatari un concept unic „mediu fără bariere”

Caracteristicile conceptului „mediu fără bariere”

La nivel european se pune tot mai mult accent pe accesul diferitelor categorii de persoane la toate facilitățile dintr-un anumit spațiu. Tendința europeană de a susține accesul facil la tot ceea ce are de oferit un ansamblu rezidențial a dus la apariția conceptului „mediu fără bariere”. 

Practic vorbim despre facilitatea accesului pentru toate categoriile de persoane la oricare dintre facilitățile disponibile într-un ansamblu rezidențial. Indiferent de vârstă, de condiția fizică, de sex sau de alte aspecte precum eventuale dificultăți locomotorii, rezidenții oricărui ansamblu rezidențial trebuie să beneficieze de un grad ridicat de acces la toate facilitățile oferite de dezvoltatorul imobiliar.

DIMINEȚII se încadrează în acest trend la nivel european și aduce înaintea tuturor rezidenților care urmează să locuiască în apartamentele din blocurile acestui ansamblu un acces ușor și fără obstacole la toate facilitățile.

Zona de promenadă oferă acces facil pentru mamele care ies la plimbare cu cei mici și care doresc să se plimbe cu căruciorul în apropierea locuinței. De asemenea, zona de promenadă este concepută pentru ca inclusiv persoanele cu dizabilități și care se deplasează în scaun cu rotile să poată beneficia de acest spațiu de petrecere a timpului în aer liber. La intrarea în scara blocului există rampe de acces pentru cărucioare, fapt ce cu siguranță va ușura foarte mult accesul pentru părinții cu copii mici sau pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora.

Pornind de la premisa că oricine alege să locuiască într-unul dintre apartamentele DIMINEȚII din Iași trebuie să se bucure de tot ceea ce are de oferit ansamblul rezidențial, dezvoltatorul imobiliar și-a propus să acorde atenție fiecărui detaliu care să contribuie la confortul viitorilor rezidenți.

Argumente în favoarea unui mediu fără bariere

Chiar dacă nu foarte multă lume acordă importanță facilităților disponibile într-un cartier sau într-un ansamblu de locuințe, trebuie spus că este important să poți să te bucuri de un mediu fără bariere și accesibil pentru toate categoriile de persoane.

În continuare sunt enumerate principalele motive care sunt în favoarea acestui concept menit a susține accesibilitatea pentru toți la facilitățile unui ansamblu rezidențial:

  • favorizează incluziunea socială pentru toate categoriile de persoane;
  • este un mediu adecvat pentru persoanele care doresc să se bucure și la vârste înainte de investiția pe care au făcut-o în tinerețe sau la vârsta la care erau activi pe piața muncii;
  • asigură un mediu adecvat pentru ca oricine să se poată deplasa fără dificultate în interiorul ansamblului rezidențial;
  • permite persoanelor în vârstă, persoanelor cu dificultăți locomotorii sau cu dizabilități de ordin locomotor să se bucure de timpul petrecut în aer liber în apropierea locuinței;
  • facilitează deplasarea mamelor cu căruciorul și a copiilor pe bicicletă sau pe trotinetă;

Acestea sunt principalele argumente care recomandă conceptul „mediu fără bariere” implementat în complexul rezidențial DIMINEȚII. Acest concept reprezintă un alt motiv pentru care merită să investești într-unul dintre apartamentele acestui proiect imobiliar alături de aspecte precum locația ansamblului imobiliar, confortul apartamentelor, calitatea materialelor de construcție și proximitatea tuturor facilităților urbane necesare unei vieți confortabile.

Dacă vrei să profiți de avantajele unui mediu fără bariere și care să fie accesibil pentru toți membrii familiei, te așteptăm la biroul de vânzări de pe str. Dimineții nr. 32 pentru mai multe informații sau pentru a semna contractul de cumpărare a unui apartament în ansamblul DIMINEȚII. Pentru alte nelămuriri, întrebări sau informații nu ezita să ne contactezi la numărul de telefon +40 33 222 80 57 sau să accesezi website-ul dedicat proiectului imobiliar la adresa diminetii.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.