Fost primar, acuzat în continuare! Ionel Onofraş vrea să scape de dosar! FOTO

357
Ionel Onofras
Ionel Onofras

@ Fost primar, acuzat în continuare de viol: Ionel Onofraş vrea să scape de dosar @ La ultimul termen al procesului penal, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus amânarea cauzei @ Astfel, procesul penal al lui Onofraş a fost amânat pentru data de 1 august 2024

Fost primar, acuzat în continuare de viol: Ionel Onofraş vrea să scape de dosar! La ultimul termen al procesului penal, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus amânarea cauzei!

Astfel, procesul penal al lui Onofraş a fost amânat pentru data de 1 august 2024. Amintim că, în procesul în cadrul căruia Ionel Onofraș a fost trimis in judecata pentru viol si 3 infractiuni de agresiune sexuală, partile vatamate ar fi 4 fete minore pe care fostul primar le invitase sa fie modele in atelierul său de fotografie.

Fost primar ieşean, acuzat de viol

Amintim ca procesul lui Ionel Onofraş a început pe data de 10 iunie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pentru presupuse agresiuni sexuale asupra unor tinere.

Asadar, Ionel Onofras, primar al Iașului pentru circa un an in perioada anilor ’90, a fost trimis in judecata pentru savarsirea unei infractiuni de viol si a 3 infractiuni de agresiune sexuala.

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

Partile vatamate ar fi niste tinere care serveau drept modele in atelierul de fotografie al lui Onofras. Infractiunea de viol s-ar si savarsit prin penetrarea cu degetele, iar una dintre minore s-ar fi plans ca ar fi fost obligata sa-i faca si sex oral lui Onofras.

În luna februarie 2018, Onofraș a fost liberat condiționat, deși executase numai un sfert din pedeapsa de 4 ani si 4 luni de inchisoare primita pentru o „ţeapă”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.