Paramedic de la ISU Iaşi, trimis în judecată pentru trafic de droguri!

4223
Ambulanta SMURD
Ambulanta SMURD

@ Un paramedic de la ISU Iaşi a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri @ Astfel, procurorii DIICOT Iaşi l-au trimis ieri în judecată pe Ioan Iacomi, alături de Adrian Morariu, Angelica Morariu, Ştefan Suru şi Iulian Mihalache @ Principala acuzaţie adusă de anchetatori este cea de trafic de droguri

Un paramedic de la ISU Iaşi a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri! Aşadar, procurorii DIICOT Iaşi l-au trimis ieri în faţa instanţei pe paramedicul Ioan Iacomi. Alături de acesta, anchetatorii i-au mai trimis în judecată pe Adrian Morariu, Angelica Morariu, Ştefan Suru şi Iulian Mihalache.

Principala acuzaţie adusă de oamenii legii este cea de trafic de droguri. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

 

Paramedic de la ISU Iaşi, acuzat de trafic de droguri

 

Procurorii DIICOT Iaşi au menţionat că paramedicul de la ISU Iaşi şi amicii săi au intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni.

„În perioada 2020 – aprilie 2023, inculpaţii, în mod repetat, au comercializat cantităţi de droguri de mare risc – heroină – consumatorilor din judeţul Iaşi, pentru suma de 100 de lei per doză. De asemenea, doi dintre inculpaţi au disimulat sumele ilicite de bani provenite în urma activităţilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, prin investirea acestora în construirea şi achiziţionarea unor imobile şi cumpărarea de automobile”, au menţionat cei de la DIICOT Iaşi.

 

Mandate de percheziţie puse în aplicate de oamenii legii

 

Pe 26 aprilie 2023 au fost puse în aplicare cinci mandate de percheziţie domiciliară în judeţul Iaşi.

„Au fost ridicate sumele de 5.220 de euro şi 7.706 lei, două autoturisme, 30 de cartuşe de 8 mm, mai multe cântare electronice de mare precizie şi dispozitive de mărunţit”, au subliniat reprezentanţii DIICOT Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.