Coada la parcometrele de 10.000 euro bucata luate de Chirica. Functioneaza greu si se blocheaza

655
coada parcometru

@ Celebrele parcometre cumparate de municipalitate cu 10.000 euro bucata le dau mari batai de cap celor care vor sa achite stationarea in parcarile primariei si de aceea se formeaza cozi

Celebrele parcometre achizitionate de municipalitate cu 10.000 de euro bucata le dau mari batai de cap iesenilor. Asta deoarece acestea functioneaza foarte greu si de blocheaza frecvent. In plus acestea functioneaza doar cu monezi iar cine n-ar banii potriviti si are numai bani batuti plange pe langa parcometru daca nu  gaseste repede pe cineva sa-l ajute, sa-i schimbe banii. Astazi in jurul orei 10.00 la parcometrul montat la parcarea din spatele Halei Centrale puteau fi vazut mai multi ieseni care facusera coada pentru ca parcometrul se blocase.

Potrivit saptamanalului 7Iasi, parcometrele aduse la Iasi sunt produse de catre o firma fara renume, din Italia, mai precis Ditech. Potrivit saptamânalului 7Iasi, Primaria Iasi a achiziționat parcometrul cu incarcare solara Tiker S produs de Ditech, insa este vorba de o varianta „basic”, foarte saraca in dotari, spre deosebire de cele achiziționate de catre comunele din Italia enumerate mai sus. Primaria Iasi a organizat procedura de desemnarea a firmei care a frunizat parcometrele in anul 2018. Procedura de achiziție a atras doua oferte, depuse de SC Histria International SRL si SC SLX Super Lux Technologies SRL. Valoarea contractului a fost estimata la 411.764 lei, fara TVA. Contractul a fost adjudecat de catre SC SLX Super Lux Techonologies SRL, firma condusa de omul de afaceri Marin Cojocea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.