„Peşte” sau „peştoaică”?! Cea mai tânără matroană din Iaşi i-a uimit până şi pe poliţişti! Uite cum proceda! (EXCLUSIV)

655
mana cu bani in masina
mana cu bani in masina

@ O „peştoaică” va fi nevoită să dea explicaţii în faţa magistraţilor ieşeni @ Astfel, vineri, 14 octombrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată pe Georgiana Nedelcu @ Tânăra de 21 de ani este acuzată de proxenetism

O „peştoaică” va da explicaţii în faţa instanţei din Iaşi. Aşadar, vineri, 14 octombrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au trimis-o în judecată pe Georgiana Nedelcu.
Tânăra de 21 de ani este acuzată de proxenetism. Acum, urmează ca instanţa să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Georgiana Nedelcu, acuzată de proxenetism

Astfel, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a tinerei Georgiana Nedelcu, în vârstă de 21 de ani, din Iaşi, pentru săvârșirea infracțiunii de proxenetism.
„În perioada august – septembrie 2022, inculpata a înlesnit practicarea prostituţiei şi a obţinut foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către persoana vătămată G.C.G., în vârstă de 20 de ani, închiriind apartamente în regim hotelier pe raza municipiilor Galaţi, Bacău şi Iaşi, unde aceasta a practicat prostituția. De asemenea, inculpata a creat şi a publicat, contra-cost, pe o platformă online anunțuri prin care să racoleze clienții, stabilind totodată cu aceştia detaliile prestării de servicii sexuale, inculpata administrând şi fiind principala beneficiară a sumelor de bani obținute de persoana vătămată din practicarea prostituției”, au precizat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Ieşeanca, arestată preventiv de către magistraţi

Prin ordonanța din data de 21 septembrie 2022 a organelor de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iași – Serviciul de Investigații Criminale, s-a dispus luarea măsurii preventive a reținerii faţă de suspectă pentru o perioadă de 24 de ore.
Mai apoi, prin încheierea judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi, a fost admisă propunerea procurorului de arestare a inculpatei pentru o perioadă de 30 de zile, tânăra Georgiana Nedelcu fiind trimisă în judecată în stare de arest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.