A făcut moarte de om în centrul Iașului! Culmea, judecătorii i-au scăzut 6 ani din pedeapsă!

1743
Cezar Gabriel Bercu
Cezar Gabriel Bercu

@ Un individ acuzat că a provocat moartea unui trecător în centrul Iașului a scăpat de 6 ani din pedeapsa primită iniţial @ Astfel, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iași l-au condamnat ieri definitiv pe Cezar Gabriel Bercu la 4 ani de închisoare, pentru lovitui cauzatoare de moarte @ Iniţial, individul primise 10 ani de puşcărie pentru omor

Şocant! Un individ acuzat că a provocat moartea unui trecător în centrul Iașului a scăpat de 6 ani din pedeapsa primită iniţial!

Aşadar, ieri, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iași l-au condamnat definitiv pe Cezar Gabriel Bercu la 4 ani de închisoare, pentru lovituri cauzatoare de moarte. Iniţial, individul primise 10 ani de puşcărie pentru omor.

Cezar Gabriel Bercu, acuzat iniţial de omor!

Tânărul de 23 de ani a fost acuzat că ar fi ucis în bătaie un bărbat de 47 de ani. În urma incidentului, suspectul și-ar fi aruncat într-un tomberon din zona centrală hainele pline de sângele victimei.

În noaptea respectivă, cadavrul unui bărbat a fost găsit pe trotuarul din apropierea stației Petrom, de lângă strada Sfântul Andrei. În urma descoperirii, oamenii legii au fost chemați la fața locului. De altfel, agenții au tras mai multe focuri de armă pentru a-l prinde pe suspect. Individul a fost luat de oamenii legii la Secția I de Poliție şi a fost dus la audieri.

„După un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a fost un schimb de injurii. Autorul i-a aplicat victimei o lovitură puternică în zona capului. Victima a fost proiectată pe un plan dur, iar, în urma impactului, a decedat. Se fac cercetări”, au subliniat atunci reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Anchetatorii ieșeni l-au reținut pe suspect

Suspectul a fost dus de polițiști la fața locului pentru a face reconstituirea faptei. Anchetatorii spun că întregul conflict dintre Cezar Bercu și victimă ar fi izbucnit după ce aceasta din urmă s-a întâlnit pe strada Sfântul Andrei cu mai mulți tineri, iar, după câteva schimburi de replici, unul dintre aceștia i-ar fi dat un pumn în figură.

Bărbatul s-a lovit puternic de asfalt și a rămas lat la pământ. Ulterior, cadavrul victimei a fost preluat de anchetatori și dus la Institutul de Medicină Legală Iași, pentru a se stabili cu exactitate cauza morții.

Mai apoi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași l-au reținut pentru 24 de ore pe suspect. A doua zi, anchetatorii l-au dus pe Cezar Bercu la instanță, cu propunere de arestare preventivă.

Tânăr sportiv de 20 de ani, autorul crimei care a zguduit Iașul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.