This Easter, follow your nature! Palas ți-a pregătit excursii și sute de premii în valoare de 20.000 de euro

263
Campanie premii_Palas
Campanie premii_Palas

Primăvara aceasta reinventează-ți garderoba cu piese fresh pline de culoare! Aceasta este recomandarea stiliștilor, iar noile colecții din Palas sunt inspirate din natură și propun piese în culori neutre sau vibrante și pattern-uri impresionante, ce te vor ajuta să-ți păstrezi Your  Natural Beauty. Iar dacă ai început deja pregătirile pentru Paște și urmezi tradiția de a te înnoi cu ocazia acestei mari sărbători, Palas îți oferă șansa să câștigi premii în valoare de 20.000 de euro, printre care o excursie în Delta Dunării și una în Transilvania.

 Se apropie cea mai importantă sărbătoare de peste an, iar tradiția spune că trebuie să ne pregătim un nou rând de haine înainte de Paște, ca simbol al purificării corpului și sufletului. Dacă și tu simți că trebuie să vină primăvara în dressingul tău, fă o vizită în magazinele din Palas și alege-ți ținute care să se potrivească cu stilul tău vestimentar de zi cu zi, dar și pentru masa de Paște în familie. Noile colecții de la brandurile din Palas propun compoziţii stylish și îndrăznețe, în culori pastelate sau aprinse, cu printuri geometrice sau simple și din materiale sustenabile, ce îți vor pune în evidență personalitatea. Și pentru că sărbătorile sunt și o bună ocazie de a face cadouri celor dragi, alege din timp darurile pentru Iepurașul de Paște. Indiferent că optezi pentru articole vestimentare, încălțăminte în tendințe, bijuterii deosebite, produse de skin-care sau make-up, parfumuri, accesorii sau decorațiuni pentru casă, pe toate le poți descoperi în magazinele din Palas și poți câștiga premii.

Astfel, în perioada 16 – 30 aprilie 2021, dacă faci cumpărături de minimum 350 de lei, din magazine diferite din Palas, în aceeași zi, vei fi premiat instant. Zilnic, primele 160 de persoane înregistrate în sistemul electronic de la centrul de premiere din zona Guess, vor primi vouchere de cumpărături ce pot fi transformate în articole sportive de la Intersport, pantofi perfecți de la Il Passo, rimeluri de la Puppa Milano, preparate delicioase de la Bistro Moo, Clop Casual Restaurant, Ciorbărie, La Folie, The Trumpets, Treaz&Nu, bunătăți de la Cămara lui Baciu și produse de la Auchan, dar poți câștiga și cozonaci sau băuturi răcoritoare. Cu cât cumperi mai mult, cu atât premiul oferit este mai mare! Așa că, dacă ai achiziționat produse de minimum 1.000 de lei, primești vouchere pentru bijuterii la Kultho. Valoarea totală a premiilor se ridică la 20.000 de euro!

Premiile nu se termină aici! Pentru că știm că îți plac vacanțele, după ce îți iei premiul instant, ești înscris automat și în marea tombolă pentru una dintre excursiile pentru două persoane din Delta Dunării sau Transilvania. Norocoșii care vor merge într-o vacanță relaxantă de 7 zile în aceste locuri de poveste vor fi desemnați vineri, 23 aprilie 2021, respectiv 30 aprilie 2021, prin tragere la sorți. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.palasmall.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.