A vrut să dea şpagă 100 de euro, dar a fost „dat în gât”! Uite ce a păţit ieşeanul! (EXCLUSIV)

324
limite-bani
limite-bani

@ Un ieşean a vrut să dea şpagă 100 de euro, dar a fost „dat în gât” @ Astfel, vineri, 28 aprilie 2023, Ionuţ Lucian Pintilie a fost pedepsit de către magistraţi @ Judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe bărbat la 1 an şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru dare de mită

 

Un ieşean a vrut să dea şpagă 100 de euro, dar a fost „dat în gât”! În urma incidentului, vineri, 28 aprilie 2023, Ionuţ Lucian Pintilie a fost pedepsit de către magistraţi.

„Instanţa îl condamnă pe inculpatul Ionuţ Lucian Pintilie la pedeapsa de 1 an şi 4 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită”, au menţionat magistraţii ieşeni.

 

Lucian Pintilie, acuzat că a vrut să dea şpagă 100 de euro

 

Pe lângă pedeapsa primită, ieşeanul Lucian Pintilie va fi nevoit să lucreze şi în folosul comunităţii.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Primăriei Comunei Costeşti sau la Consiliul Local al Comunei Costeşti, judeţul Iaşi”, au adăugat judecătorii. Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

Ieşeanul a fost „dat în gât”!

 

Procesul lui Ionuţ Lucian Pintilie a început pe data de 17 noiembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de dare de mită.
Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, ieşeanul a fost prins „în ofsaid” de oamenii legii.

Procurorii spun că individul ar fi încercat să scape basma curată oferind şpagă suma de 100 de euro. Numai că acesta a fost „dat în gât”. El a fost săltat şi dus la audieri. Mai apoi, procurorii ieşeni au dispus trimiterea sa în judecată, iar, acum, Lucian Pintilie a fost condamnat de judecători.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.