Lider PNL Iasi, bufon pentru Politie si tepar la bugetul statului

2287
Maluti era protejatul DGA
Averea lui Malauti va fi executata pentru frauda

@ Cel din fotografie, individul care-si bate joc de uniforma Politiei este presedintele PNL din ”patria vinului” adica din Cotnari @ Se numeste Constantin Malauti si, pentru ca firma sa a fost radiata zilele trecute fara sa fie achitate datorii de aproape 90.000 euro lichidatorul a depus cerere la instanta pentru a-i executa averea in contul creantelor @ Asta deoarece lichidatorul a constatat ca Malauti ”a ţinut o contabilitate fictiva sau a facut sa dispara unele documente contabile”  @ Impotriva lui Malauti a fost depusa si o plangere penala pentru evaziune fiscala

Oamenii ”noi” din PNL Iasi sunt aia vechi cu bube mari in cap. Presedintele PNL Cotnari, Constantin Malauti cel care ravneste la postul de primar din aceasta comuna supranumita ”Patria Vinului” si-a falimentat firma fara sa-si achite o datoria de circa 90.000 euro catre bugetul statului mai exact suma de 395.653 lei. Firma lui Malauti din Cotnari, SC Mariuca Serv SRL a fost radiata recent iar pentru a recupera banii care se cuvin bugetul statului lichidatorul judiciar a depus cerere la Tribunal sa i se aprobe executarea averii ”liderului PNL”. Cererea a fost depusa  prin procedura de ”angajare a raspunderii” prevazuta de legislatia insolventei si care presupune executarea averii managerilor societatilor comerciale care au adus prejudicii firmelor pe care le-au condus. Ori, in cazul lui Malauti, lichidatorul a constatat ca nu a tinut o evidenta contabila in  conformitate cu Legea. ”Prin acest raport, administratorul judiciar concluzioneaza ca din analiza documentelor financiar-contabile avute la dispoziție, in cauza exista premisele necesare aplicarii dispoziţiilor articolului 169  din Legea nr. 85/2014 pentru ca administratorii au ţinut o contabilitate fictiva, au facut sa dispara unele documente contabile sau nu au ţinut contabilitatea in conformitate cu legea”, a concluzionat lichidatorul.

Cererea depusa de lichidator urmeaza sa fie  analizata din nou de Tribunalul Iasi pe data de 13 decembrie.

Presedintele PNL Cotnari acuzat de evaziune fiscala

Constantin Malauti este de ceva vreme presedinte al PNL Cotnari. Acesta vrea sa candideze la functia de primar al comunei din partea PNL Iasi. De altfel, afacerile sale s-au concentrat in zona Cotnari-Harlau. In Cotnari firma lui Malauti a detinut un magazin si un service-auto. Afacerile frauduloase facute cu rromii din Harlau i-au adus si o plangere pentru  evaziune fiscala. Fiscul a constatat in urma unui control efectuat la SC Mariuca Serv SRL ca Malauti a inregistrat operatiuni cu firme fantoma din Harlau administrate de rromi de pe strada Pastorel Teodoreanu. Fiscul a constatat ca Malauti a inregistrat astfel de operatiuni fictive pentru a insela statul cu suma totala de 237.038 lei din care, 146.671 reprezinta impozit pe profit iar 90.367 lei reprezinta TVA si de aceea i-a facut plangere penala.

”Spate” asigurat de ofiteri DGA

Fotografia publicata de Dezvaluirea.ro a fost realizata in urma cu cativa ani la o petrecere a politistilor din zona Cotnari-Harlau la care a fost invitat si Malauti. Asta deoarece presedintele PNL Cotnari este prieten cu multi politisti si ofiteri de la DGA. Se poate observa ca cererea depusa de lichidator impotriva lui Malauti o vizeaza si pe o anume Maria Ungureanu care a administrat de asemenea Mariuca Serv (vezi aici). Aceasta este cumnata lui Vasile Ungureanu, fost ofiter DGA Iasi. Astfel de relatii de afaceri i-au permis lui Malauti sa-si bata joc de uniforma de politist.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.