Politistul Cristian Danu, condamnat 5 ani si 9 luni cu executare

1568
Cristian Danu
Cristian Danu

@ Acuzat de trafic international de droguri, fostul sef de post din Raducaneni s-a ales cu o pedeapsa de 5 ani si 9 luni cu executare iar prietena lui, Diana Lacramioara Munteanu s-a ales cu 3 ani si 5 luni tot cu detentie

Cristian Danu, fostul sef de post din Raducaneni trimis in judecata pentru trafic international de droguri a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la o pedeapsa de 5 ani 9 luni si 10 zile de inchisoare. Prietena lui, care i-a fost complice, si anume Diana Lacramioara Munteanu s-a ales cu 3 ani si 5 luni de inchisoare tot cu executare. De asemenea Gheorghe Rapa un taran din Deleni, judetul  Vaslui, care a pus la dispozitia lui Cristian Danu o suprafata de teren pentru ca acesta sa infiinteze o plantatie de canabis a fost condamnat la o pedeapsa de 1 an si 4 luni cu suspendare (vezi aici).

Sentinta a fost pronuntata dupa numai 4 luni de proces. Procesul celor doi a inceput pe 5 iunie a.c in conditiile in care au fost arestati pe 1 februarie 2019. In momentul in care a fost arestat, Cristian Danu era sef al postului de Politie din comuna Raducaneni, judetul Iasi. Procurorii DIICOT au constatat ca acesta era dealer de canabis si ecstasy.  Pastilele de ecstasy le aducea din strainatate dupa ce le comanda de pe dark-net o platform obscura de pe internet.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.