Activiștii pro-autostradă au căzut în ispită. Urtoi ia bani de la ministerul lui Grindeanu

3216
Catalin Urtoi
Catalin Urtoi

@ Cătălin Urtoi, activistul pro-autostradă, șef al Asociației „Împreună pentru A8” nu mai înjură PSD @ Cătălin Urtoi s-a lipit de un post remunerat la Ministerul Transporturilor, condus în prezent de social-democratul Sorin Grindeanu @ Într-o ediție anterioară am arătat că și celălalt activist pro autostradă  Adrian Covăsnianu s-a angajat pe un post de consilier la Ministerul Transporturilor

Eroismul trece prin stomac. Activistul pro-autostradă Cătălin Urtoi, cel care pana acum a înjurat PSD pentru că nu a facut autostrada Moldovei s-a lipit de un post de consilier personal al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu. Asta în condițiile în care, in postările pe Facebook, Urtoi susține ca se deplaseaza la București pentru a face lobby în vederea urgentării construirii A8, pe banii săi personali. De altfel, se poate vedea în prezent că in postarile sale pe Facebook, Urtoi îl laudă pe Sorin Grindeanu (foto). L-am contactat de două ori telefonic pe Cătălin Urtoi, la interval de 5 ore. De fiecara data a spus ca se afla intr-o sedinta la Ministerul Transporturilor si nu poate vorbi. Dupa primul apel i-am trimis si un SMS si l-am intrebat de cand ocupa functia de consilier al lui Sorin Grindeanu si ce remunerație are. La ultimul apel am apucat sa-i adresam intrebarile. „Deocamdata suntem intr-o faza administrativa. Nu pot vorbi”, a spus Urtoi.

Într-o ediție anterioară am arătat că și celălalt activist pro autostradă  Adrian Covăsnianu s-a angajat pe un post de consilier la Ministerul Transporturilor. Adrian Covăsnianu este consilier al directorului CFR SA cu o leafă netă de 6.500 lei. Am aratat asta in articolul „Eroul” A8 a prins gustul ciolanului. Covăsnianu (USR) cumpărat de PNL-PSD cu un post de consilier”.

Constantin MAZILU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.