„Eroul” A8 a prins gustul ciolanului. Covăsnianu (USR) cumpărat de PNL-PSD cu un post de consilier

3132
Adrian Covasnianu si Cosette Chichirau
Adrian Covasnianu si Cosette Chichirau

@ Mândria deputatei USR, Cosette Chichirău, fostul secretar de stat Adrian Covăsnianu a rămas la ciolan si sub guvernarea PNL-PSD chiar dacă intre timp partidul sau a parasit Palatul Victoria @ Adrian Covăsnianu este consilier al directorului CFR SA cu o leafă netă de 6.500 lei

Adrian Covăsnianu, „eroul” autostrăzii A8 a lăsat la o parte principiile și a prins gustul ciolanului politic. Fost secretar de stat din partea USR in Ministerul Transporturilor, Adrian Covăsnianu a rămas pe un post de bugetar oferit de noua administrație PNL-PSD chiar daca partidul din care face parte a plecat de la guvernare. Astfel, de câteva luni Adrian Covăsnianu ocupă funcția de consilier personal al directorului CFR SA fiind detasat la Iași într-un birou al Regionalei CFR Infrastructură cu o leafă lunară de 6.500 lei net. Bineînteles, cand l-am intrebat de ce a ramas in structurile administratiei centrale in conditiile in care USR a părăsit guvernarea, Adrian Covăsnianu a oferit un răspuns politicianis. Un raspuns clișeu pentru politicienii de azi care țin de ciolan. Pe scurt țara are nevoie de el si fără el lucrurile nu pot merge mai departe. „Doresc sa promovez proiectele din Moldova indiferent de afiliere sau afinitate politica. Afilierea politica nu are nicio legatura cu competentele si expertiza maturizarii proiectelor. Am promovat in CFR SA pentru prima data sedinte operative de progres saptamanale in care invitam toate autoritatile interesate indiferent de culoare politica. Am militat pt proiectele rutiere si feroviare ale Moldovei si acum doresc a operationaliza si lansa proiectele incluse in PNRR pentru Moldova”, a spus Adrian Covăsnianu.

Mândria deputatului Chichirău

Deputatul USR Iași, Cosette Chichirau are mână buna la trădatori, are un talent special în a racola pentru partid indivizi care se leapădă de principii cand dau de gustul ciolanului. Primul care si-a vândut votul pentru un post de viceprimar al municipiului Iași a fost Cezar Baciu. Acum si Adrian Covăsnianu și-a făcut rost de o sinecură bine plătită. Covăsnianu s-a făcut cunoscut vicepreşedinte al asociaţiei „Moldova Vrea Autostradă” ca un fervent susținător al autostrăzii A 8. În iunie 2021 acesta s-a incris in USR iar Cosette Chichirau s-a lăudat cu racolarea sa. “Mă bucur că Adrian Covăsnianu a luat decizia de a se alătura echipei USR PLUS Iaşi. Adrian este secretar de stat la Ministerul Transporturilor şi a activat mai mulţi ani în zona civică, în cadrul asociaţiei “Moldova vrea autostradă”. Sunt convinsă că venirea lui în organizaţia Iaşi va da şi mai multă greutate eforturilor noastre pentru urgentarea proiectelor vitale pentru Moldova, în special Autostrăzile A8 şi A7. Îi mulţumesc lui Adrian pentru ceea ce a făcut până acum, şi pentru drumul politic pe care l-a ales”, spunea la vremea respectivă Cosette Chichirău.

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.