Asistent din Iaşi, prins şofând fără permis! Culmea: a scăpat de pedeapsă, deşi a recunoscut totul! (EXCLUSIV)

2587
Politia Rutiera
Politia Rutiera

@ Un asistent din judeţul Iaşi a scăpat de pedeapsă, deşi a recunoscut faptul că a şofat cu permisul suspendat @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani au dispus încetarea procesului penal al lui Marcel Barbu @ Anchetatorii spun că asistentul veterinar avea permisul suspendat după ce fusese prins băut la volan

Un asistent din judeţul Iaşi a scăpat de pedeapsă, chiar dacă a recunoscut faptul că a şofat cu permisul suspendat. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Paşcani au dispus recent încetarea procesului penal al lui Marcel Barbu.

„Instanţa încetează procesul penal faţă de inculpatul Marcel Barbu, trimis in judecată pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a şofa i-a fost suspendată, ca urmare a împlinirii termenului de prescripţie a răspunderii penale”, au spus judecătorii.

Asistent din Iaşi, prins şofând fără permis

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul asistentului veterinar a început pe data de 13 aprilie 2021. Anchetatorii l-au trimis în judecată pe Marcel Barbu pentru conducere fără permis.

„Pe 10 februarie 2016, la ora 17.18, inculpatul a condus autoturismul marca Dacia pe drumurile publice, având dreptul de a şofa suspendat”, au afirmat procurorii ieşeni.

Marcel Barbu a recunoscut comiterea faptei

Pe 10 februarie 2016, la ora 17.18, lucrătorii din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani, aflându-se în timpul serviciului de supraveghere şi control al traficului rutier pe DN 2 / E85, în localitatea Miroslovești, au oprit în trafic autoturismul marca Dacia care era condus de către Marcel Barbu, ce se deplasa dinspre Roman.

„După ce poliţi;tii i-au cerut inculpatului documentele, au observat că inspecția tehnică periodică a expirat, iar, ca urmare a verificării în baza automată de date, au constatat că inculpatul avea dreptul de a conduce suspendat din luna decembrie a anului 2015 pentru comiterea unei infracțiuni”, au subliniat oamenii legii. Fiind audiat pe parcursul urmăririi penale în calitate de suspect şi inculpat, asistentul vterinar Marcel Barbu a recunoscut săvârșirea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.