Bătaie pe averea afaceristului ieșean mort la Paris. Soția cere test ADN pentru copilul amantei

1630
Antonela Herghelegiu, Liliana si Relu Chelaru
Antonela Herghelegiu, Liliana si Relu Chelaru

@ În procesul în care Liliana Chelaru, cadru didactic la UMF Iași se judecă cu fostul model Antonela Herghelegiu pentru averea omului de afaceri Relu Chelaru, decedat în aprilie 2022 la Paris este solicitată efectuarea unei expertize ADN @ Soția Liliana Chelaru, contestă paternitatea copilului pe care Herghelegiu susțină că l-a făcut cu Relu Chelaru @ Testul ADN se poate efectua și acum deoarece după ce decesul la Paris a lui Relu Chelaru, fiind considerată moarte suspectă procurorii francezi au prelevat probe biologice care, acum se află la IML Iași

Războiul în justiție prin care soția și amanta își dispută averea omului de afaceri Relu Chelaru, decedat în aprilie 2022 la Paris în urma unui infarct a ajuns a intrat într-o nouă etapă. Soția, Liliana Chelaru, cadru didactic la UMF Iași le-a solicitat judecătorilor să aprobe efectuarea unui test ADN pentru a se stabili dacă Relu Chelaru este tatăl copilului fostului model Antonela Herghelegiu. Aceasta din urmă solicită o parte din averea lui Relu Chelariu în numele copilului său în David Anton Chelaru în vârstă de 15 ani. ‘’Solicit ca instanța de judecată să pronunțe o hotărâre prin care să se constate faptul că recunoașterea de paternitate făcută Chelaru Relu Dumitru, nu corespunde adevărului și pe cale de consecință defunctul nu este tatăl minorului Chelaru David Anton. Solicit radierea defunctului din certificatul de naștere al minorului și revenirea acestuia la numele purtat de mama biologică respectiv Herghelegiu. Soțul meu mi-a relatat că a avut o relație cu mama copilului în perioada în care aceasta era chelneriță fiindu-i prezentată de niște prieteni. Soțul meu a avut această relație extraconjugală când eu eram însărcinată. La un moment dat pârâta i-a spus că este însărcinată. Mi-a relatat că nu și-a dorit acest copil, chiar și-a exprimat dubiul asupra paternității. În urma insistențelor sale acesta a acceptat să-l recunoască deși nu a făcut un test de paternitate’’, se arată în solicitarea adresată instanței.

Liliana Chelaru a arătat că i-a solicitat direct Antonelei Herghelegiu să se prezinte cu copilul la IML pentru efectuarea testului AND dar aceasta ar fi refuzat. La rândul său și Liliana Chelaru are un copil cu Relu Chelaru, între cei doi băieți nefiind o diferență de vârstă foarte mare.

O avere deloc de neglijat

spatiile lui Relu Chelariu de pe Anastasie Panu
spatiile lui Relu Chelariu de pe Anastasie Panu

Relu Chelaru a lăsat în urmă o avere considerabilă, apartament  în centru pe b-dul Anastasie Panu, o casă în Copou nu departe de gradina Botanică. Cele mai valoroase bunuri sunt niștei spații comerciale pe același bulevard Anastasie Panu lângă sediul central ak BRD din municipiul Iași. Valoarea acestor spații se ridică la cel puțin 1 milion de euro. Spațiile se află în proprietatea SC Impex Reinvest Construct SRL fiind închiriate. Relu Chelaru era asociatul și administratorul firmei. Cele două femei au deschis în justiție mai multe procese pentru a prelua controlul firmei.

S-a ajuns la solicitarea unui ordin de protecție

Disputa pe averea lui Relu Chelaru a făcut ca cele două femei să se încaiere. Antonela Herghelegiu a cerut în Justiție emiterea unui ordin de protecție. În cererea de emitere a unui ordin de protecție, solicitare care se va judeca astăzi Antonela Herghelegiu a susținut că ea și fiul său ar fi primit prin telefon mesaje obscene de la Liliana Chelaru. ‘’Arată-i  lui maică-ta să știe ca va plăti pentru curvăsăreala ei, proasta…trebuia să se mărite cu unul fără familie și fără copii. Distrugători de familii. Dumnezeu vă va pedepsi iar cel care spune maică-ta ca este taică-tu, nu suntem siguri, că ea n-a vrut să faci test de paternitate, că ea se f…ea cu mai mulți nu știe nici ea, nu știa nici ea sigur. Nici el nu era sfânt, o respecta pe soția lui, pornăciuni făcea cu curve ca maică-ta, vă mințea că nu lucra la nicio ambasadă, de aia ați rămas fără mașină și veți rămâne și fără casă casă’’, se arată, într-un mesaj pe care Liliana Chelaru l-ar fi trimis către fiul Antonelei Herghelegiu, un băiat de 13 ani. ‘’Începe Jihadul curvelor ordinare. Luați-vă plodul și plecați în lume că vă distrug criminalelor sugative’’, se arată într-un mesaj trimis către Antonela Herghelegiu.

Judecătorii eu respins cerere a de emitere a unui ordin de protecție.

A murit omul de afaceri ieșean Relu Chelaru

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.