Bombă! Avocatul Felecanu, trimis în judecată pentru moartea iubitei, Monica Cioată! FOTO (EXCLUSIV)

685
Sebastian Felecanu
Sebastian Felecanu

@ Avocatul Sebastian Felecanu va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă după moartea fostei sale iubite, Monica Cioată @  Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată luni, 19 septembrie 2022, pe Felecanu @ Acesta este acuzat de omor calificat

Avocatul ieşean Sebastian Felecanu va fi nevoit să dea explicaţii în instanţă după moartea fostei sale iubite, Monica Cioată. Luni, 19 septembrie 2022, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iaşi l-au trimis în judecată pe Felecanu, pentru omor calificat.
Acum, urmează ca magistraţii să asculte ce au de spus anchetatorii şi avocatul ieşean, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În cadrul dosarului, trei rude ale victimei s-au constituit părţi civile. Astăzi, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie vor decide şi dacă Felecanu va rămâne sau nu după gratii.

Avocatul Sebastian Felecanu, acuzat de crimă

Amintim că, pe 19 iunie 2021, Monica Cioată, în vârstă de 26 de ani, a căzut de la fereastra apartamentului situat la etajul 6 din zona Târgu Cucu din Iași, locuinţă ce îi aparţine lui Sebastian Felecanu. Inițial s-a luat în calcul că tânăra avocată s-ar fi sinucis. Cazul a fost preluat de către procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași.
La câteva luni bune de la anchetă, avocatul Sebastian Felecanu, cel care avea o relație cu victima și care se afla în acea noapte în același apartament, a fost pus sub acuzare pentru crimă. Anchetatorii au pus cap la cap mai multe informații din care a rezultat implicarea avocatului ieşean în producerea tragediei.

Moartea Monicăi Cioată, extrem de violentă

Experții au stabilit că, înainte de a fi aruncată pe geam, victima ar fi fost adusă în stare de inconștiență, iar tânăra ar fi fost târâtă până la fereastra bucătăriei, de unde ar fi fost aruncată. Pe de altă parte, Sebastian Felecanu a refuzat să dea declaraţii în faţa procurorilor după ce a fost reţinut. În plus, avocatul ieşean a refuzat să se supună unui test poligraf (detectorul de minciuni – n.r.). De asemenea, iniţial, el a refuzat să îi fie examinat corpul. Ulterior,  avocatul Sebastian Felecanu a ajuns în arest, iar, de atunci, ieşeanul tot încearcă să iasă, susţinând că ar fi nevinovat.

Ultimele cuvinte ale avocatei ucise în centrul Iașului. Scene de groază filmate de tânără cu telefonul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.