Bombă! Poliţişti şi şoferi, judecaţi în urma unor şpăgi! FOTO

555
Lucian Alexa, Gheorghe Popa si Ovidiu Pantelimon
Lucian Alexa, Gheorghe Popa si Ovidiu Pantelimon

@ Poliţişti şi şoferi au fost trimişi ieri în judecată în urma unor şpăgi @ Astfel, procurorii au dispus trimiterea în faţa instanţei a lui Lucian Alexa, Ovidiu Pantelimon, Gheorghe Popa, Dani Amarie, Toader Axiniei, Nelu Munteanu, Osama Ismail, Ion Tărăbuţă şi Stere Gramatica @ Aceştia trebuie să dea acum socoteală pentru mită

Mai mulţi poliţişti şi şoferi au fost trimişi ieri în judecată în urma unor şpăgi! Aşadar, procurorii au dispus trimiterea în faţa instanţei a lui Lucian Alexa, Ovidiu Pantelimon, Gheorghe Popa, Dani Amarie, Toader Axiniei, Nelu Munteanu, Osama Ismail, Ion Tărăbuţă şi Stere Gramatica.

Aceştia trebuie să dea acum socoteală pentru mită. Urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus toate părţile implicate, pentru a pute lua o decizie în acest caz.

Poliţişti şi şoferi, judecaţi în urma unor şpăgi!

Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, nu mai puțin de 26 șoferi, cei mai mulți din județele Iași și Neamț, au căpătat calitatea de suspecți pentru dare de mită în dosarul în care polițiștii Gheorghe Popa și Lucian Alexa, de la Lespezi, dar și Ovidiu Petru Pantelimon, adjunctul șefului de post de la Cristești, au fost reţinuți pentru că ar fi luat șpagă.

Printre şoferii care au căpătat calitatea de suspecți în dosar sunt Dani Amarie, Vasilică Toader Axiniei, Nelu Munteanu, Osama Ismail, Stere Grămătica şi Ion Tărăbuţă.

Şoferii, filmaţi de către anchetatori

Oamenii legii au susţinut că şoferii ar fi fost filmați în timp ce le-ar fi dat mită celor trei polițiști. Filmările ar fi fost realizate cu camere video instalate de Direcția Generală Anticorupție pe mașinile de patrulare.

„Filajul” a fost realizat în urmă cu aproximativ un an. Poliţiştii aveau atribuții de control în trafic. Ei opreau șoferii care comiteau abateri. Conform anchetatorilor, agenţii primeau sume care variau între 50 și 300 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.