Cel mai periculos mardoi de politisti. A distrus masina Politiei si a dat sa-i omoare

3253

@ Individul este din judetul Iasi din comuna Mogosesti si desi are numai 25 de ani a dovedit ca are tupeul unui infractor foarte periculos @ Petru Aionitoaei, a intrat fortat in casa unui vecin iar cand au aparut politistii i-a amenintat cu moartea si a trecut la fapte @ Individul a distrus masina de interventie si a aruncat cu pietre spre cei doi politisti

Un individ extrem de periculos a fost in sfarsit prins si bagat dupa gratii. Judecatorii ieseni au fost uimiti de tupeul acestui individ in varsta de 25 de ani astfel incat nu au ezitat deloc zilele trecute cand au decis sa-l trimita dupa gratii cel putin dupa 30 de zile. Procurorii ieseni au cerut arestarea lui Petru Aionitoaei din comuna Mogosesti dupa ce acesta a distrus o masina de politiei amenintandu-i cu moartea pe cei doi agenti dupa care a  trecut la fapte si  a aruncat cu pietre si alte obiecte spre acestia. Astfel, pe data de 15 septembrie a.c Aionitoaei s-a imbatat bine dupa care impreuna cu doi amici de pahar si anume Valentin Dodan si un alt Donan poreclit „Bila” s-a indreptat spre casa. In jurul orei 0.00 au ajuns in dreptul casei unui consatean pe nume Daniel Florin Constantinescu. In acest moment Aionitoaei si-a adus aminte ca la pranz acesta refuzase sa-i cumpere un cal pe care il avea de  vanzare. Individul  a intrat in  locuinta lui Constantinescu cu un cutit in mana. „Nemultumit de faptul  ca acesta refuzase in jurul dupa amiezii sa-i cumpere un cal pe care il avea de vanzare, inculpatul fiind in stare avansata de ebrietate a patruns in domiciliul lui Daniel Florin Constantinescu, fara drept avand un cutit in mana, amenintand si injurand, distrugand mai multe bunuri”, au aratat procurorii.

Lui Constantinescu i s-a facut frica si a sunat la 112. Inspectoratul de Politie a trimis la fata locului o patrula a Sectiei 1 Rurale – Ciurea, aceasta fiind formata din agentii Gabriel Carlescu si Alina Padurariu. In momentul in care au ajuns politistii, Aionitoaeoi i-a amemintat cu moartea dupa care a rutp bucati de scandura dintr-un gard agresandu-i pe cei doi agenti. Dupa aceea individul  s-a urcat pe o casa parasita aflata vis a vis e locuinta lui Constantinescu, a smuls tiglele din acoperis si le-a aruncat spre cei doi politisti.

Masina Politiei a fost distrusa

Agentii nu au fost lovit deoarece s-au ferit dar masina politiei a fost distrusa. S-a constatat ca au fost avariate aripile, cupola, parbrizul etc. Dupa ce a terminat de aruncat cu tigle, Aionitoaei  a rupt-o la fuga fiind insa prins in scurt timp de trupele de interventie ale Inspectoratului de Politie al judetului Iasi. „Inculpatul nu a recunoscut nici un moment savarsirea fatpelor declarand ca nu-si aminteste nimic legat de agresarea politistilor. Starea de pericol pe care inculpatul o reprezinta pentru ordinea publica nu poate fi inlaturata prin luarea unor masuri blande”, se arata in sentinta de arestare. Zilele trecute Aionitoaei a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunii de ultraj si de asemenea i s-a prelungit mandatul de arestare pentru 30 de zile.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.