BMW-ul patroanei de la Castel „executat” pentru datorii. Radeanu a predat deja bolidul

3568
Restaurantul Castel

@ Dupa ce s-a ales cu o plangere in justitie Carmen Radeanu, patroana Restaurantului Castel a acceptat in sfarsit sa predea autoturismul BMW 740D @ Masina va fi vanduta in contul unei datorii de 130.439 lei

Dupa ce s-a ales cu o plangere in justitie pentru ca a refuzat sa predea BMW-ul cu care circula, pentru a fi vandut in contul unor datorii catre bugetul de stat, Carmen Radeanu, patroana Restaurantului Castel, a ales in sfarsit sa se conformeze. Sa reamintim ca masina  trebuie vanduta pentru  a fi platite datoriile firmei Topcar SRL,  societate care a fost administrata ani de zile de Carmen Radeanu si este acum in faliment. Masina cu care ”fugise” Carmen Radeanu este un BMW 740D cod omologare ACCB…serie motor 60493027. Lichidatorul firmei Topcar SRL a anuntat recent ca a recuperat autoturismul si ca in data de 15.10.2018 a organizat o licitatie in care a selectat expertul care va evalua vehiculul.  Dupa ce va fi finalizat raportul de evaluare masina va fi vanduta pentru plata datoriilor firmei in suma totala de 130.429 lei fiind vorba numai de creante catre bugetele de stat. Astfel, potrivit tabelului creditorilor Primaria Iasi prin Directia de Finante Publice Locale are acum de recuperat 79.882 lei iar Directia Regionala de Finante revendica 50.557 lei.

In cazul in care datoriile nu vor fi acoperite din vanzarea masinii s-ar putea trece la executarea averii personale a  lui Carmen Radeanu. De altfel, Fiscul a solicitat deja judecatorilor sa aprobe acest lucru, cererrea fiind inca in dezbaterea instantei.

Firma Topcar a intrat  in  insolventa la sfarsitul lui 2017 ca urmare a  unei cereri depuse de municipalitate.

 

La inceput nu a vrut sa predea masina

 

In editia din data de 22 august 2018 in articolul  cu titlul „Patroana restaurantului Castel data-n urmarire de Fisc. Radeanu a fugit cu BMW-ul” aratam ca lichidatorul s-a plans de faptul ca Radeanu nu vrea sa predea bolidul. „A fost identificat scriptic in patrimoniul debitoarei un autoturism BMW 740D cod omologare ACCB…serie motor 60493027. Acesta nu a fost identificat si in fizic. Debitoarea nu a comunicat administratorului judiciar lista creditorilor societatii, nu a luat legatura cu administratorul judiciar si nu a predat actele financiar contabile ale societatii. S-a incercat prin contabilul Robu Mirela stabilirea unei intrevederi cu administratorul statutar, predarea actelor contabile dar si identificarea autoturismului BMW dar fara rezultat”, s-a plans intr-un raport administratorul judiciar al SC Topcar SRL si anume Cabinetul Individual de Insolventa Burcoveanu Laura Mihaela. Cele mai cunoscute afaceri ale sotilor Costel si Carmen Radeanu sunt restaurantul la Castel din Copou spre Breazu, Complexul Comercial Egros etc.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.