Noul rector al UMF Iasi va fi ales in ianuarie. Medicina lipseste din topul mondial

1744
UMF Iasi

@ Senatul Universitatii de Medicina si Farmacie a decis calendarul alegerilor pentru desemnarea noului rector si al celorlalte structuri de conducere @ Potrivit calendarului pe 23 inuarie 2020 se va sti cine este noul rector al UMF @ Din 2016 de cand a fost ales Viorel Scripcariu UMF Iasi nu a reusit nici macar sa intre in Top 1.000 universitati (vezi aici) un clasament recunoscut din care fac parte celelalte universitati din Iasi dar si Universitatea de Medicina din Cluj

Numele noului rector al UMF Iasi va fi cunoscut pe data de 23 ianuarie a.c. Asta deoarece in urma cu cateva zile pe 29 octombrie Senatul Universitatii a stabilit calendarul (vezi aici) urmatoarelor alegeri pentru desemnarea rectorului si a celorlalte structuri de conducere ale universitatii. Astfel, potrivit acestui calendar in decembrie 2019, Biroul Electoral Central al Universitatii de Medicina si Farmacie Grigore T.Popa din Iasi va afisa listele de vot precum si modul in care au fost organizate sectiile de votare. In zilele de 6 ianuarie – 7 ianuarie 2020 pana la ora 14.00 se vor depune candidaturile. Pe 7 ianuarie se va publica lista candidaturilor inainte de contestatiile care vor fi solutionate in urmatoarele doua zile. In perioada 9 ianuarie  – 15 ianuarie 2020, ora 15.00 se vor prezenta candidaturile în fața comunității academice. Pe data de 16 ianuarie va avea loc primul tur de scrutin urmand ca cel de-al doilea sa aiba loc pe 20 ianuarie. Pe 22 ianuarie 2020 va avea lo validarea rezultatelor alegerilor în Consiliul Departamentului , Consiliul Facultății și Senat. Pe data de 23 ianuarie se va transmite Ministerului Educatiei numele noului rector.

Viorel Scripcariu performante inexistente

Cadrele didactice si studentii UMF Iasi au toate motivele sa schimbe rectorul in ianuarie 2020 cand vor avea ocazia. Asta deoarece din 2016 de cand a fost ales Viorel Scripcariu universitatea nu a evoluat deloc, nivelul de instruire si calitatea actului didactic au stagnat. UMF Iasi nu a reusit nici macar sa intre in Top 1.000 universitati (vezi aici) un clasament recunoscut din care fac parte celelalte universitati din Iasi dar si Universitatea de Medicina din Cluj. In schimb in aceasta perioada averea lui Scripcariu s-a consolidat foarte bine (vezi aici)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.