Scene șocante la Iași! Soț şi soție, acuzaţi de tentativă de omor după o petrecere stropită cu alcool!

758
Un barbat cu un cutit in mana
Un barbat cu un cutit in mana

@ Scene șocante la Iași: soțul şi soția au fost acuzaţi de tentativă de omor la un magazin @ În urma incidentului extrem de grav, cei doi au fost pedepsiţi @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe Ion Toma la 6 ani de temniţă, în vreme ce Valentina Ramona Onea (fostă Mindirigiu, fostă Toma) a primit o pedeapsă de 5 ani şi 6 luni de puşcărie

Scene șocante la Iași! Soțul şi soția au fost acuzaţi de tentativă de omor dupa un incident petrecut intr-un magazin. În urma acestui incident extrem de grav, cei doi au fost pedepsiţi. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Ion Toma la 6 ani de temniţă, în vreme ce Valentina Ramona Onea (fostă Mindirigiu, fostă Toma) a primit o pedeapsă de 5 ani şi 6 luni de puşcărie, pentru tentativă de omor.

De asemenea, cei doi trebuie să îi achite despăgubiri victimei. „Instanţa admite în parte actiunea formulată de partea civilă si îi obligă pe inculpaţii Toma Ion şi Onea (fostă Mindirigiu, fostă Toma) Valentina Ramona să îi plătească, în solidar, părtii civile suma de 5.351 lei, cu titlu de daune materiale, şi suma de 10.000 de euro, cu titlu de daune morale”, au spus magistratii ieseni.

Acuzați au vrut să facă moarte de om

Demn de remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul celor doi a inceput pe data de 30 septembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au trimis în judecată pe Valentina Ramona Toma și Ion Toma. Așadar, Ion Toma (46 de ani) a fost trimis în judecată alături de soția lui, Valentina Ramona (41 de ani).

„Pe 23 octombrie 2018, în jurul orei 20:30, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan anterior, soții I.T. și R.V.T. s-au deplasat la un magazin din satul Hoisești, comuna Dumești, județul Iași, unde primul inculpat a lovit persoana vătămată M.A. cu o sticlă peste cap, ținând-o apoi de haine, în timp ce al doilea inculpat a continuat să o lovească peste corp cu un obiect tăietor-înțepător, ambii inculpați urmărind suprimarea vieții acesteia, ocazie cu care i-au provocat leziuni ce au necesitat îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Anchetatorii: „Agresiunile au avut loc într-un loc public!”

Oamenii legii au adăugat că, în aceleași împrejurări, Ion Toma l-a lovit și pe G.A. cu un obiect tăietor înțepător în zona abdomenului, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, în timp ce acesta încerca să se interpună între agresor și persoana vătămată M.A.

„Agresiunile au fost exercitate de către cei doi inculpați într-un loc public, în prezența mai multor persoane, astfel că aceștia au tulburat ordinea și liniștea publică, provocând apariția unei stări de pericol pentru relațiile de conviețuire socială. Facem precizarea că trimiterea în judecată constituie doar o etapă procesuală care, în nicio situație, nu poate înfrânge prezumția de nevinovăție”, au încheiat anchetatorii ieseni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.