Crimă odioasă, la Iaşi! Ucisă în bătaie de cel care spunea că o iubeşte! (EXCLUSIV)

6233
Anchetator la locul unei crime
Anchetator la locul unei crime

@ Crimă odioasă, la Iaşi: o femeie a fost ucisă în bătaie de cel care spunea că o iubeşte @ În urma incidentului, Petru Vrăjmaşu a fost condamnat definitiv ieri @ Judecătorii l-au condamnat ieri pe ieşean la 15 ani de puşcărie, pentru omor asupra unui membru de familie

Crimă odioasă, la Iaşi! O femeie a fost ucisă în bătaie de cel care spunea că o iubeşte. În urma incidentului, Petru Vrăjmaşu a fost condamnat definitiv ieri.

Astfel, judecătorii de la Curtea de Apel Iaşi l-au condamnat ieri definitiv pe ieşean la 15 ani de puşcărie, pentru omor asupra unui membru de familie. Mai exact, magistraţii au respins apelul formulat de individ.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

O crimă odioasă a avut loc la Iaşi

Procesul lui Petru Vrăjmaşu a început pe data de 8 decembrie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată după crima ce a avut loc în comuna Cepleniţa, din judeţul Iaşi.

Asadar, o femeie în vârstă de 40 de ani a fost ucisă în urmă cu câteva luni. Conform anchetatorilor, victima, Mihaela S., ar fi fost lovită cu o coadă de furcă de către individ.

Tentativa de crima, in Iasi
Tentativa de crima, in Iasi

Petru Vrăjmaşu, pedepsit pentru omor

Anchetatorii au constatat că, pe data de 20 octombrie 2022, Mihaela S. ar fi fost ucisă de concubinul cu care trăia de câțiva ani în aceeași casă. Femeia în vârstă de 40 de ani și-ar fi dat ultima suflare în mâinile iubitului, Petru Vrăjmașu. Bărbatul ar fi atacat-o pe Mihaela în urma unui conflict.

Mihaela S., femeia care a murit, a lăsat în urmă o fetiță de doar 12 ani, care ar fi fost acasă în acea zi. Mai apoi, copila a fost dusă la o mătușă din partea mamei, în comuna Cotnari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.