Bombă! Medicul suspectat că folosea stimulatoare de la morţi pe pacienții vii vrea să-şi împartă repede averea! FOTO (EXCLUSIV)

4506
Dan Tesloianu
Dan Tesloianu cardiolog

@ Bombă – medicul ieșean suspectat că folosea stimulatoare de la morţi pe pacienții vii vrea să-şi împartă repede averea @ Recent, Dan Nicolae Tesloianu a depus la Judecătoria Iași o cerere de partaj bunuri comune – lichidarea regimului matrimonial @ Drept pârâtă este Anda Tesloianu @ De asemenea, Dan Tesloianu a pierdut recent procesul pe care îl intentase Spitalului „Sf. Spiridon”, din Iași 

Bombă! Medicul ieșean suspectat că folosea stimulatoare de la morţi pe pacienții vii vrea să-şi împartă repede averea. Astfel, recent, Dan Nicolae Tesloianu a depus la Judecătoria Iași o cerere de partaj bunuri comune – lichidarea regimului matrimonial.

În dosar, ca pârâtă este Anda Tesloianu. Acum, urmează ca instanța să stabilească un prim termen al procesului. Mai apoi, judecătorii ieșeni vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

limite-bani
limite-bani

Medicul ieșean vrea să-şi împartă averea

 

Așadar, medicul ieșean vrea să-și împartă averea. Cel mai probabil, din cauza dosarului penal în cadrul căruia este anchetat de către procurori. Rămâne de văzut ce decizie va fi luată de către magistrații ieșeni în acest caz.

Demn de remarcat este că acesta nu e prima situație în care o persoană publică cercetată penal solicită împărțirea averii.

Dan Tesloianu a pierdut procesul cu Spitalul „Sf. Spiridon”

 

Medicul suspectat că le punea pacienţilor stimulatoare prelevate de la morţi a pierdut recent procesul cu Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon”, din Iaşi. „Instanța respinge excepţia inadmisibilităţii acţiunii pentru lipsa procedurii prealabile, invocată de Spitalul Sf. Spiridon. Respinge ca neîntemeiată acţiunea, astfel cum a fost modificată, formulată de reclamantul Dan Nicolae Tesloianu în contradictoriu cu pârâţii Spitalul Sf. Spiridon şi Ionuț Tudorancea. Obligă reclamantul la plata către pârâtul Tudorancea Ionuţ a sumei de 2.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată”, au spus recent judecătorii din cadrul Tribunalului Iași.

Dan Nicolae Tesloianu era nemulţumit de postura în care se afla. Acesta se judeca în contencios administrativ nu doar cu unitatea medicală, ci şi cu Ionuţ Tudorancea.
Medicul ieşean Dan Nicolae Tesloianu a dat în judecată Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Spiridon” pe 18 iulie 2022. Acesta le-a cerut magistraţilor din cadrul Tribunalului Iaşi să dispună anularea unui act administrativ emis de către unitatea medicală ieşeană.

Targa, pe holul unui spital
Targa, pe holul unui spital

Doctorul, anchetat în cadrul unui mega-scandal

 

Amintim că, în urmă cu câteva săptămâni, procurorii l-au retinut pe cunoscutul cardiolog iesean Dan Tesloianu, el fiind cercetat pentru abuz in serviciu, deoarece ar fi implantat bolnavilor dispozitive extrase din cadavre.

„Inculpatul și-ar fi exercitat atribuțiile de serviciu în mod defectuos, prin implantarea, în perioada 2017- august 2022, a unui număr de 238 de dispozitive extrase din cadavre sau a căror sursă de proveniență nu se cunoaște, ignorând riscul de a provoca pacienților probleme medicale grave sau chiar decesul, procedând astfel la reutilizarea lor, deși acest lucru este interzis de legislația primară. Totodată, producătorii dispozitivelor medicale consemnează pe ambalajul aparatelor interdicția reutilizării acestora.

Inculpatul a operaționalizat o rețea formată din cadre medicale care i-au furnizat dispozitive cardiace implantabile, extrase inclusiv de la pacienți decedați, fără respectarea prevederilor legale și fără acordul, anterior decesului, al persoanelor în cauză sau al aparținătorilor. Unele dintre intervențiile de introducere a unor dispozitive cardiace implantabile, inclusiv extrase de la pacienți decedați, derulate/recomandate de către medic, nu erau necesare”, au aratat anchetatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.