Cunoscut subofițer la Pompieri din Iași condamnat la închisoare cu executare. I-a tăiat gâtul unui tânăr

20173
Gabriel Covasneanu
Gabriel Covasneanu

@ Vasile Gabriel Covăsneanu, fostul purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență a fost condamnat la o pedeapsă de 5 ani de executare pentru tentativă de omor @ Covăsneanu i-a tăiat gâtul unui tânăr după o ceartă în discotecă

Magistrații Tribunalului Iași l-au condamnat zilele trecute la o pedeapsă de 5 ani de închisoare cu executare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor pe Vasile Gabriel Covăsneanu, subofițer în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, fostul purtător de cuvânt al instituției. Gabriel Covăsnianu a fost condamnat pentru că, în anul 2017, după ce s-a certat într-un club din Iași cu un tânăr pe  nume Cosmin Daniel Amargheoalei, a spart o sticlă și i-a tăiat gâtul, secționându-i vena jugulară. Covăsneanu a fost trimis in judecata si pentru savârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe dar a fost achitat deoarece victima și-a restras plângerea. În cazul infracțiunii de tentativă de omor statul a rămas sesizat, conform Legii. „În noaptea de 14 spre 15 iunie 2017, pe fondul unui conflict spontan, care a avut loc într-un club dintr-un complex comercial din municipiul Iași, inculpatul a lovit-o în zona gâtului cu un ciob, rămas după spargerea unei sticle de bere, pe persoana vătămată D.C.A. (în vârstă de 23 de ani), provocându-i plăgi tăiate, cu secțiune de mușchi sterno-cleido-mastoidian și venă jugulară externă, leziuni care au fost de natură să îi pună în primejdie viața”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Contactat telefonic, colonelul Ionuț Ciprian Grădinaru, șeful ISU Iași a precizat ca nu poate lua o decizie în privința lui Covăsneanu până la pronunțarea unei sentințe definitive. Sentința Tribunalului nu este definitivă.

Subofițer MAI condamnat la închisoare pentru că a mituit un polițist

 

Constantin MAZILU

1 COMENTARIU

  1. Vorbiti fara cunostinte de cauza. Stie careva din redactia “dezvaluirea” povestea din spatele dosarului? Folositi cuvinte cu impact revoltator dar este pe departe de a fi aproape de insemnatatea lor. Schimbati macar titlul articolului ( reiese ca este deja mort dupa “taierea jugularei” )

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.