Crimă oribilă, la Iaşi! I-a tăiat gâtul în somn, apoi a îngropat-o în spatele casei! (EXCLUSIV)

15487
Un barbat cu un cutit in mana
Un barbat cu un cutit in mana

@ Un individ acuzat de o crimă oribilă a fost pedepsit ieri de judecători @ Astfel, după ce a fost acuzat că i-a tăiat gâtul concubinei şi ar fi îngropat-o în spatele casei, Mitruţ Mihăilă a fost condamnat la 13 ani de temniţă @ Întreg scandalul a izbucnit de la consumul excesiv de alcool 

Crimă oribilă, la Iaşi! I-a tăiat gâtul în somn, apoi a îngropat-o în spatele casei! În urma incidentului extrem de grav, Mitruţ Mihăilă a fost condamnat ieri la 13 ani de temniţă.

„Instanţa constată că persoanele vătămate nu s-au constituit părţi civile în cauză. Confiscă cuţitul cu lungime totală de 33,5 cm, din care lama de 22 cm lungime şi 4 cm lăţime, iar mânerul de culoare neagră cu lungime de 11,5 cm”, au precizat ieri judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Mitruţ Mihăilă, acuzat că i-a tăiat gâtul în somn!

Procesul lui Mitruţ Mihăilă a început pe data de 15 iulie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iai l-au trimis în judecată sub acuzaţia de omor asupra unui membru de familie. Asta, după ce individul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv încă de la mijlocul lunii mai 2022.

Mitruţ Mihăilă este acuzat de procurorii ieşeni că, în dimineaţa zilei de 10 mai 2022, şi-ar fi ucis concubina în urma unui conflict apărut pe fondul consumului de alcool.

„După ceartă, victima se afla în patul locuinţei. Suspectul ar fi luat un cuţit şi a tăiat-o în zona gâtului, ceea ce i-a provocat decesul. Când a văzut că femeia a murit, a ridicat corpul, l-a târât circa 25 de metri în afara locuinţei şi l-a aruncat într-o groapă din spatele casei, folosită ca lutărie”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ieşeanul suspectat de omor, ridicat şi dus la audieri

Din cercetările de până acum a rezultat că bărbatul de 48 de ani şi concubina acestuia obişnuiau să bea împreună, fiind consumatori de alcool.

Nu era pentru prima oară când cei doi se certau pe acest fond. În urma incidentului, poliţiştii au intrat pe fir şi l-au ridicat pe Mitruţ Mihăilă. Acesta a fost dus la audieri, reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv de către magistraţii ieşeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.