Director din Primărie, prins băut la volan! Stărică avea la bord niște pahare de rachiu (EXCLUSIV)

1592
Cristinel Valerica Starica
Cristinel Valerica Starica

@ Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Cristinel Stărică, șeful Serviciului de termoficare (fost director al Piețelor), pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice

Cristinel Stărică, fost director al Ecopiața Iași, în prezent șef al Serviciului de termoficare din cadrul Termo Service SA, a urcat la volanul mașinii personale după ce a băut vreo 4-5 pahare cu țuică.

Cel puțin așa le-a spus procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași, care l-au trimis recent în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Ce au spus anchetatorii cu privire la Stărică

Cristinel Valerică Stărică a fost oprit de un echipaj al Poliției în zona Tătărași pe data de 8 aprilie. Pentru că emana halenă alcoolică, el a fost testat și, ulterior, a fost dus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice. A rezultat o alcoolemie de 1,6g/l.

Cristinel Stărică a fost unul dintre directorii promovați de fostul primar Gheorghe Nichita. Astfel, Stărică a condus Direcția Piețe din Primăria Iași (transformată în SC Ecopiața SA) din anul 2004 și până în august 2022. Ulterior, el a fost numit șef al Serviciului de termoficare din cadrul Termo Service.

A condus clubul de fotbal din Copou

Presa ieșeană a relatat că, în perioda în care era director al Piețelor, Stărica era unul dintre cei mai bine plătiți șefi din Iași. Acesta avea o leafă lunară de până la 9.000 euro pe lună.

De asemenea, amintim că Stărică a fost arbitru de fotbal, preşedinte al Comisiei de Arbitri Iaşi, preşedinte executiv al SC FC Politehnica SA, dar si vicepreşedinte al CSMS Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.