Doua tinere care ofereau servicii sexuale sechestrate intr-un apartament din Pacurari

407
cartierul Pacurari
cartierul Pacurari

@ Dupa ce au fost sechestrate in apartament acestea nu au mai raspuns la telefon dar una dintre ele a apucat sa trimita un SMS surorii sale

Doua fete care au anuntat la mica publicitate ca ofera servicii sexuale au fost sechestrate de trei indivizi intr-un apartament in cartierul Pacurari, intr-un bloc situat langa Inspectoratul de Stat in Constructii. Cei trei barbati au sunat la numarul de telefon indicat de fete in anunt si le-au chemat sa vina in apartamentul din Pacurari dupa care nu le-au mai lasat sa plece si mai mult decat atat le-ar fi abuzat sexual.  „Una dintre tinere, în timp ce s-ar fi aflat în imobilul de pe raza municipiului Iaşi, ar fi reuşit să trimită un sms prietenei sale, prin care o informa că este într-un apartament, la ultimul etaj al unui bloc, în apropierea unui magazin, fără să cunoască cu exactitate adresa”, se arata intr-un comunicat al Politiei.

Desi SMS-ul continea putine informatii despre locatie politistii au reusit sa identifice apartamentul in care se aflau fetele. In momentul in care politistii au batut la usa fetele au strigat dupa ajutor. Cei trei barbati au fost condusi la audieri urmand a fi luate masuri legale.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.