‘’Spui PNL Iași, spui cel mai modern Aeroport’’. Liberalii și-au lansat candidații în prezența premierului

362
lansarea candidatilor PNL Iasi alegeri locale-
lansarea candidatilor PNL Iasi alegeri locale-

@ Peste o mie liberali din județul Iași, candidați pentru primării și consilii locale și Consiliul Județean și-au lansat candidatura în prezența premierului Nicolae Ciucă, a europarlementarului Rareș Bogdan și a comisarului european pentru transporturi Adina Vălean @ ‘’Filiala PNL este o putere. Echipa este totul. Doar împreună noi toți de aici trebuie să punem umărul la câștigarea alegerilor locale. Îmi exprim convingerea ca rezultatul va fi mai mare decât în 2020’’, le-a spus Nicolae Ciucă, liberalilor ieșeni @ ‘’Când spui PNL Iași, spui terminalul T4 de la Aeroportul Iași. Când spui PSD spui spitalul de la Lețcani. Noi, aici, în Moldova, am aşteptat 30 de ani să putem spune că avem o administraţie locală performantă’’, a spus Costel Alexe

În faţa a peste o mie de liberali din întreg judeţul, Organizaţia Judeţeană a PNL Iaşi și-a lansat, astăzi, candidaţii la funcţiile de europarlamentar, preşedinte de consiliu judeţean, primari, consilieri judeţeni şi locali. Lansarea a avut loc în prezența prezența premierului Nicolae Ciucă, a europarlementarului Rareș Bogdan și a comisarului european pentru transporturi Adina Vălean. ‘’Alex Muraru se bazează pe echipa PNL Iași. Sunt două evenimente importante care se vor petrece peste o luna alegerile locale și europarlamentare.  Filiala PNL este o putere. Echipa este totul. Doar împreună noi toți de aici trebuie să punem umărul la câștigarea alegerilor locale. Îmi exprim convingerea ca rezultatul va fi mai mare decât în 2020. Când stau de vorbă cu oamenii îmi spun că s-au săturat de scandal. De aceea, am vorbit cu toţi liderii fialialelor, cu toată conducerea de campanie a PNL să folosim faptele noastre, faptele administraţiei liberale pentru a argumenta de ce mergem în faţa cetăţenilor să le cerem votul. Sa punem în valoare importanta fondurilor europene pentru dezvoltarea comunităților locale’’, le-a spus Nicolae Ciucă, liberalilor ieșeni.

În cuvântul de deschidere, președintele PNL Iași, Alexandru Muraru a subliniat importanta fondurilor europene pentru dezvoltarea României. „Aceşti ultimii 4 ani au fost doar începutul. Povestea noastră frumoasă de succes a administraţiilor liberale trebuie să continue. Trebuie să continue pentru că ceea ce ne motivează pe noi şi ne ţine mobilizaţi e pasiunea noastră pentru modernizare, pentru progres, pentru investiţii, pentru a le oferi celor pe care îi reprezentăm o viaţă mai bună. În total, în cei aproape 4 ani, administraţia PNL, fie că vorbim la nivel guvernamental, prin Programul Anghel Saligny de exemplu, fie că vorbim la nivel judeţean, prin colegii liberali de la CJ Iaşi, a investit în comunităţile din judeţul Iaşi peste 1,2 miliarde de euro ! Aceşti bani înseamnă extinderea reţelei de apă şi canalizare, extinderea reţelei de gaz, investiţii în drumuri judeţene sau comunale, investiţii în infrastructura şcolară, sportivă sau culturală, investiţii în parcuri industriale sau în proiecte majore, cum e Aeroportul Internaţional Iaşi sau Spitalul de Copii „Sfânta Maria”. 1.2 miliarde euro în investiţii înseamnă aproape 1.500 euro/ locuitor. Aceste fonduri nu sunt doar cifre într-un buget, sunt punţi care leagă destine, şcoli, spitale, sunt speranţe şi visuri transformate în realitate. Sunt cartea noastră de vizită, rezervorul nostru de încredere când mergem la bătăliile electorale ce urmează.”, a declarant Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi.

Costel Alexe: ’Spui PNL Iași, spui T4, cel mai modern Aeroport’

Preşedintele CJ Iaşi, Costel Alexe candidează pentru un nou mandat în frunte administrației județene. Costel Alexe a subliniat importanţa continuării colaborării dintre Consiliul Judeţean Iaşi şi Primăria Municipiului Iaşi, respectiv relaţia cu primăriile din judeţul Iași, pentru o dezvoltare uniformă a tuturor comunităţilor ieşene. „Peste tot în ţară unde priveşti, administraţiile liberale sunt cele mai performante, sunt cele care au transformat comunităţile în bine. Noi, aici, în Moldova, am aşteptat 30 de ani să putem spune că avem o administraţie locală performantă. În acest mandat, Iaşul a ţinut stindardul sus şi noi am fost exemplul de model de succes de care a vorbit toată ţara, atunci când am inaugurat cel mai modern aeroport al ţării. Avem aeroport, drumuri şi spitale moderne, muzee reabilitate, lucrări începute la extinderea reţelei de apă şi canalizare în peste 113 localităţi şi multe alte proiecte mature pentru care aşteptam deschiderea liniei de finanţare doar ca să le depunem şi să-ncepem treaba. Fiecare primar liberal are rezultate în comună să: grădiniţe, şcoli, terenuri de sport, cămine culturale, transport eficient, acces la utilităţi. Putem distinge cu ochiul liber o comunitate liberală de una social democrată. Aceasta este imaginea administraţiei liberale. Aceştia sunt liberalii, cei care construiesc. Construim în fiecare comunitate să dezvoltăm acest frumos judeţ. Orice mandat câştigat de un liberal este o şansă la dezvoltare a judeţului nostru. Pentru prima dată în 30 de ani, în acest mandat, Consiliul Judeţean Iaşi şi Primăria Municipiului Iaşi au funcţionat ca o echipă şi s-a văzut. La fel de important este că fiecare primărie din judeţ şi Consiliul Judeţean Iaşi să funcţioneze tot ca o echipă. Doar astfel vom reuşi să facem o viaţă mai bună pentru locuitorii acestui judeţ de la un capăt la altul. Le mulţumesc tuturor colegilor mei pentru că doar împreună am reuşit să construim până acum, iar dacă astăzi administraţia liberală este una performantă li se datorează fiecăruia dintre ei. Desigur, le mulţumesc ieşenilor care ne-au acordat şi ne acordă încrederea pentru că susţinerea lor este ceea ce ne motivează să continuăm să conducem Iaşul în direcţia bună”, a declarat Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi.

PNL mai puternic ca niciodată

Rares Bogdan si Alexandru Muraru
Rares Bogdan si Alexandru Muraru

Rareș Bogdan le-a spus liberalilor că în prezent este mai puternic ca niciodată. ”Niciodată în 34 de ani, PNL nu a avut acoperite 95% din cele 3.241 de unităţi administrativ-teritoriale. Şi asta înseamnă respect pentru cetăţean. Cei de la USR şi acoliţii au sub 30%, înseamnă că 79% nu contează pentru ei din România. Cei de la AUR au sub 50%, înseamnă că 50% dintre români nu contează pentru ei. Până şi cei din PSD au sub 90%, înseamnă că sunt cel puţin 10% care nu contează pentru pesedişti. Pentru noi contează peste 95% din cetăţenii României”, a spus  Rareş Bogdan.

Iașul are acum al doilea cel mai mare aeroport din țară. Alexe: ‘’Am investit peste 90 milioane euro’’

Constantin MAZILU

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.