Dezvoltatorul Tolea jefuit de un recidivist. Tâlharul a lovit cu o bară de oțel

20618
Catalin Tudosa zis Tolea
Catalin Tudosa zis Tolea

@ Curtea de Apel Iași l-a condamnat definitiv  pe un individ care a bătut un  paznic al cartierului Vișoianu in  incercarea de a fura niște materiale de construcții

Cine ar putea crede ca uriașul Tolea ar putea fi tâlhărit intr-o luptă corp la corp? Nimeni, bineînțeles. Poate ca in cazul pe care-l prezentam mai jos, daca dezvoltatorul Tudosă Cătălin zis Tolea ar fi fost de față lucrurile s-ar fi petrecut altfel. Astfel, Curtea de  Apel Iași i-a condamnat definitiv recent pe patru indivizi care au incercat sa fure materiale de constructii din cartierul Vișoianu după ce l-au bătut pe paznicul care i-a suprins (vezi aici). Aceștia se numesc Ionuț Traian Pădurariu, Vlad Padurariu, Ionuț Apostu și Adi Pădurariu. „Inculpatul  Pădurariu Traian Ionuț  în noaptea de 17.10.2017, în jurul orei 23:00, în timp se afla împreună cu inculpații Ionut Apostu și Pădurariu  Adi în zona blocurilor turn aflate în construcție în cartierul Astoria –Vișoianu, din satul Lunca Cetățuii, încercând să sustragă materiale de construcții aparținând persoanei vătămate  SC Cat Construct Grup S.R.L, inculpatul Pădurariu Vlad asigurând paza, a fost surprins de persoana vătămată Manole Stelian,  iar pentru a-și asigura scăparea, l-a lovit pe acesta cu un levier în zona pieptului, producându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare 3-4 zile de îngrijiri medicale”, se arata in actele de acuzare intocmite de procurori.

Astfel, Ionuț Traian Padurariu l-a lovit pe paznicul Manole Stelian ”cu o bară de oțel în piept,iar dacă victima nu se ferea inculpatul l-ar fi lovit în cap”. Din acest motiv Ionuț Traian Pădurariu a fost condamnat la o pedeapsa de 3 ani cu executare pentru talharie. Acesta este recidivist.  In  a fost anul 2011 acesta a mai suferit o condamnare la 6 ani de inchisoare la Judecătoria Tulcea. Ceilalti trei au fost condamnati pentru tentativa de furt. Vlad Pădurariu si Ionut Apostu au primit cate 2 ani cu suspendare iar Adi Pădurariu s-a ales cu 2 ani cu executare deoarece era de asemenea recivist. Cei patru indivizi nu au apucat sa fure deoarece inainte de a fi lovit paznicul a apucat sa strice ”Hoții” alertand alți muncitori care se aflau pe santier. Unul dintre hoți a fost prins la fata locului. Ceilalti au apucat sa fuga dar au fost gasiți ulterior.

Constantin MAZILU

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.