Crimă sângeroasă, la Iaşi! Scandalul a izbucnit de la consumul de alcool!

595
Un barbat cu un cutit in mana
Un barbat cu un cutit in mana

@ Crimă sângeroasă, la Iaşi: scandalul a izbucnit de la consumul de alcool @ Un individ a fost pedepsit ieri de magistraţi, după ce a fost acuzat că şi-a ucis o rudă @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Constantin Hriscu la 8 ani de temniţă, pentru omor asupra unui membru de familie

Crimă sângeroasă, la Iaşi! Scandalul a izbucnit de la consumul de alcool! Aşadar, un individ a fost pedepsit de magistraţi, după ce a fost acuzat că şi-a ucis o rudă.

Ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au dispus condamnarea lui Constantin Hriscu la 8 ani de temniţă, pentru omor asupra unui membru de familie. „Instanţa dispune confiscarea cuţitului folosit de inculpat la comiterea infracţiunii de omor, cu lungimea totală de 32,5 cm”, au spus magistraţii ieşeni.

Crimă sângeroasă, la Iaşi!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Constantin Hriscu, din comuna Scobinţi, judeţul Iaşi, a început pe data de 8 februarie 2024.

Conform anchetatorilor, în ziua de 8 ianuarie 2024, individul s-a pus pe băut alături de fratele său încă de dimineaţă, de la ora 11.00. Au început cu vin, două sticle a câte doi litri. Le-au terminat, dar nu s-au oprit. În jurul orei 17.00, în casa fraţilor şi-a făcut apariţia un vecin, care li s-a alăturat. Nimeni nu avea de unde să prevadă că se va ajunge la o crimă sângeroasă.

Ce au mai spus anchetatorii ieşeni

În noaptea respectivă, în jurul orei 3.00, fratele lui Constantin a ieşit afară, să se uşureze, dar, la întoarcere, i s-ar fi năzărit că tovarăşii de pahar aflaţi înăuntru au încuiat uşa.

Astfel, acesta s-a pus pe zbierat şi înjurat. Vecinul s-a ridicat de la masă, i-a deschis uşa, fratele a mai cerut un pahar, dar Constantin l-a refuzat. Oamenii legii spun că de aici ar fi izbucnit întreg scandalul, iar, la final, Constantin ar fi înfipt cuţitul în fratele său. În urma incidentului, victima a murit într-o baltă de sânge.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.