Răsturnare de situaţie în cazul avocatului acuzat că a vrut să facă moarte de om! Dinu Şerban ar fi lovit cu un hârleţ

498
avocat Dinu Serban
avocat Dinu Serban

@ Procesul avocatului ieşean acuzat că a vrut să facă moarte de om a fost amânat  @ Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au decis amânarea cauzei ce îl priveşte pe Dinu Şerban pentru data de 29 mai 2023 @ Amintim că membrul Baroului Iaşi este acuzat că a lovit un bărbat cu un hârleţ în zona capului

 

Singurul avocat din Iaşi acuzat de tentativă de omor este ţinut cu sufletul la gură de judecători. Astfel, la ultimul termen al procesului penal ce îl priveşte pe Dinu Şerban, magistraţii au decis amânarea cauzei pentru data de 29 mai 2023.

Dinu Şerban este acuzat că a vrut să facă moarte de om din cauza unui loc de parcare. În urmă cu câteva luni, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Iași l-au trimis în judecată pe avocatul Dinu Șerban pentru tentativă de omor.

 

Cum a izbucnit scandalul ce îl priveşte pe avocatul Dinu Şerban

 

Conflictele dintre Dinu Șerban și vecinul său ar fi pornit de la un teren al acestuia din urmă, situat într-un cartier de vile, unde avocatul își parca mașina.

„A fost vorba de două incidente diferite, unul petrecut în luna mai 2019, când victima a fost agresată, şi un al doilea conflict, în iunie 2020, când inculpatul a lovit aceeaşi persoană cu lama unui hârleţ în cap. Conflictele dintre cei doi au fost generate de faptul că inculpatul îşi parca maşina pe terenul neîmprejmuit al victimei”, au menţionat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel.

 

Alte probleme cu legea

 

Amintim că avocatul Şerban nu se află la primul conflict cu legea. În 2009, a fost încătuşat după un conflict avut cu polițiștii în trafic. Discuțiile au degenerat după ce avocatul a încercat să plece cu prietena sa de la faţa locului.

În plus, avocatul a fost acuzat de lovire sau alte violenţe. Acum, rămâne de văzut ce se va întâmpla cu acesta, având în vedere faptul că acuzaţia este cu mult mai gravă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.