Fiul consilierei prefectului a pierdut procesul cu Poliţia! David Motaş, prins gonind prin localitate! FOTO (EXCLUSIV)

622
Elena si David Motas
Elena si David Motas

@ David Constantin Motaş, fiul consilierei pe problemele rromilor, Elena Motaș a fost prins circuland cu 106 km/h in localitate la câteva zile după ce fusese trimis în judecată pentru un accident grav @ Acum, fiul consilierei prefectului a pierut procesul cu Poliţia @ Totuşi, sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată

 

La scurt timp după ce a fost trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi pentru ucidere din culpă, David Constantin Motaş (27 de ani) a mai avut o problemă. Astfel, fiul Elenei Motaş a fost prins gonind printr-o localitate din judeţul Vaslui cu peste 100 km/h.

În urma incidentului, David Constantin Motaş, fiul consilierei pe problemele rromilor, Elena Motaș, a dat în judecată Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui. Acesta le cerea magistraţilor de la Judecătoria Bârlad să dispună anularea procesului-verbal întocmit de poliţişti pe numele său. Dar instanţa a respins recent plângerea formulată de David Motaş. „Instanţa respinge plângerea contravenţională”, au afirmat magistraţii.

 

David Constantin Motaş, prins cu viteză

 

Demn de remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. David Constantin Motaş a fost sancţionat de oamenii legii după ce a fost prins cu viteză în localitate.

Potrivit unor surse judiciare, fiul Elenei Motaş a fost prins la volanul unui autoturism care circula pe Drumul European 581, în localitatea Strâmtura, comuna Banca, judeţul Vaslui, cu viteza de 106 kilometri la oră. În urma incidentului, tânărul a fost sancţionat de către agenţii vasluieni.

 

Fiul Elenei Motaş, pedepsit pentru ucidere din culpă

 

Amintim că, în urmă cu câteva luni, David Motaş a fost pedepsit la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă. Oamenii legii au afirmat că tânărul șofer David Constantin Motaș a intrat în vizorul lor în urmă cu peste 4 ani. Anchetatorii ieșeni au adăugat că individul a produs un accident rutier mortal în zona Lunca Cetățuii, din județul Iași.

„Pe 20 ianuarie 2017, în jurul orei 19:00, inculpatul D.C.M. a condus autoturismul marca Audi A4 pe Drumul Județean 248, în localitatea Lunca Cetățuii, comuna Ciurea, din județul Iași, din direcţia Vaslui-Iași (Dumbrava-Iaşi). La trecerea pentru pietoni semnalizată corespunzător cu marcaj și indicator rutier din dreptul imobilului cu numărul 80, pe fondul nerespectării dispozițiilor legale, inculpatul a surprins și accidentat pe C.M.H.”, au afirmat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

 

Un accident rutier grav

 

Anchetatorii au adăugat și că victima traversa strada în mod regulamentar. „Victima era angajată în traversarea străzii de la stânga la dreapta conducătorului auto. Impactul a provocat decesul pietonului”, au subliniat oamenii legii.

După producerea accidentului rutier mortal, la fața locului au ajuns echipaje medicale și de Poliție. Medicii au încercat să îi acorde primul ajutor victimei, dar aceasta suferise leziuni ce i-au provocat decesul.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.