Femeie spulberată pe „zebră”! Ieşeanca a murit după accidentul rutier mortal! (EXCLUSIV)

5296
Accident
Accident rutier

@ O femeie a fost spulberată pe o „zebră” din judeţul Iaşi @ Ieşeanca a murit după accidentul rutier mortal @ În urma incidentului, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Neculai Ungureanu la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă

O femeie a fost spulberată pe o „zebră” din judeţul Iaşi! Ieşeanca a murit după accidentul rutier mortal! În urma incidentului, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus condamnarea lui Neculai Ungureanu la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru ucidere din culpă.

„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Căminului de Pensionari Sf. Cuvioasa Parascheva sau în cadrul Căminului de Bătrâni Sf. Împăraţi Constantin şi Elena, pe o perioadă de 100 de zile”, au spus judecătorii ieşeni. De asemenea, aceştia au obligat asiguratorul maşinii să achite despăgubiri în vloare totală de 60.000 de lei către rudele victimei.

 

Accident rutier mortal, pe o stradă din Iaşi

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Neculai Ungureanu a început pe 20 iulie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată pe şofer sub acuzaţia amintită. Oamenii legii spun că pensionarul ieșean, Neculai Ungureanu, în vârstă de 71 de ani, a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ 3 ani. Atunci, anchetatorii ieșeni au fost alertați cu privire la producerea unui accident rutier destul de grav.

„Pe 17 august 2020, în jurul orei 9.00, inculpatul N.U. a condus un autoturism pe strada Sfântul Petru Movilă, dinspre strada Gării, către strada Iordachi Lozinschi. La o trecere pentru pietoni, pe fondul neadaptării vitezei în apropierea marcajului pietonal şi pe fondul neacordării de prioritate pentru pietonul angajat în traversare, a surprins-o și accidentat-o pe numita A.P., care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii de la dreapta la stânga conducătorului auto”, au afirmat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

 

Neculai Ungureanu, acuzat că a provocat moartea victimei

 

În urma impactului devastator, la fața locului au ajuns echipaje medicale și de Poliție. Victima, o femeie în vârstă de 64 de ani, a beneficiat de primul-ajutor, apoi a fost transportată la spital, pentru primirea de îngrijiri medicale. Mai apoi, oamenii legii au demarat cercetările, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele ce au dus la producerea accidentului rutier.

„Pe 28 august 2020, victima a decedat, ca urmare a leziunilor suferite. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, au adăugat anchetatorii ieşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.