Grozăvie! Fetiţă de 8 anişori, violată cu sălbăticie la Iaşi de iubitul mamei! Minora, ademenită cu dulciuri! (EXCLUSIV)

1952
O fetita abuzata care plange
Un individ a fost pedepsit de judecătorii ieşeni, după ce a fost acuzat de abuzuri sexuale

@ O fetiță de 8 ani din Iași a fost violată de iubitul mamei sale @ Individul o „mituia” pe minoră cu dulciuri și păpuși ca să nu îi dezvăluie mamei grozăviile la care o supunea @ Acum, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Andrei Petrică Ungureanu la 9 ani de puşcărie @ Ieşeanul trebuie să plătescă şi daune de 400.000 de lei către victima sa

O fetiță de 8 ani din Iași a fost violată de iubitul mamei ei. Astfel, individul o „mituia” pe minoră cu dulciuri și păpuși ca să nu îi dezvăluie mamei grozăviile la care o supunea.
Joi, 13 octombrie 2022, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Andrei Petrică Ungureanu la 9 ani de puşcărie, pentru viol în formă continuată, agresiune sexuală în formă continuată şi coruperea sexuală a minorilor în formă continuată. „Instanţa admite acţiunea civilă exercitată de reprezentantul Ministerului Public în numele persoanei vătămate A.C. şi îl obligă pe inculpatul Petrică Andrei Ungureanu la plata catre aceasta a sumei de 400.000 de lei, reprezentând daune morale”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Andrei Petrică Ungureanu, acuzat că ar fi violat cu sălăticie o fetiţă de 8 anişori

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitvă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Andrei Petrică Ungureanu a început pe data de 15 februarie 2022. Procurorii l-au trimis în judecată pe ieşean sub acuzaţiile amintite. Anchetatorii ieșeni spun că Andrei Petrică Ungureanu (37 de ani), din comuna Popricani, a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni, după ani întregi în care ar fi abuzat-o pe copila de care trebuia să aibă grijă.
„În perioada 2016 – august 2020, inculpatul A.P.U. a întreținut în mod repetat raporturi sexuale cu fiica concubinei sale, persoana vătămată minoră, în vârstă de 8-12 ani în perioada respectivă, profitând de faptul că locuiau împreună în municipiul Iaşi, iar victima se afla în îngrijirea şi ocrotirea acestuia în timp ce mama biologică era plecată din România, precum şi de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința prin prisma vârstei, oferindu-i dulciuri, cadouri (jucării) şi bani, solicitându-i minorei să nu-i comunice mamei acesteia existenţa raporturilor sexuale”, au afirmat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Agresorul, acuzat că i-a făcut fetiței sex oral

Anchetatorii mai susțin că Andrei Petrică Ungureanu ar fi supus victima la tot felul de perversiuni sexuale. „În perioada 2015 – august 2020, în timp ce minora se afla atât în locuința comună din județul Constanţa, cât şi în cele 3 locuințe din judeţul Iaşi, inculpatul A.P.U. a dezbrăcat-o în mod repetat şi a săvârşit acte de natură sexuală față de aceasta, în sensul că a pipăit-o pe sâni, coapse, în zona genitală, i-a făcut sex oral acesteia şi a constrâns-o să-l masturbeze. În aceeaşi perioadă, inculpatul a determinat-o în mod repetat pe victima minoră să asiste la comiterea unor acte cu caracter exhibiţionist, în timp ce acesta se masturba, totodată arătându-i minorei imagini cu caracter pornografic”, au adăugat oamenii legii.
Potrivit acestora, prin ordonanţa de pe 25 noiembrie 2021, Secţia VI de Poliţie a dispus față de ieșean măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, judecătorii au admis propunerea de arestare preventivă faţă de individ pe o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.