Update! ”Diavolul” a fost arestat pentru 30 de zile. Trocin si-ar si santajat un amic

52489
trupe SAS opresc BMW in Pacurari
trupe SAS opresc BMW in Pacurari

Magistratii Judecatoriei au admis aseara cererea procurorilor Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi de a-l aresta pe Andrei Trocin pentru o perioada de 30 zile (vezi aici). Reamintim ca acesta a fost retinut in trafic in Pacurari de politistii SAS fiind acuzat ca si-a santajat un prieten.

Stire initiala

Interlopul „Diavolul” este barbatul dat jos ieri de ‘’mascati’’ din BMW in Pacurari. Si-ar fi santajat un prieten

@ Anchetatorii sustin ca in perioada 2018-2020 Andrei Trocin ar fi exercitat presiuni asupra unui apropiat al sau sa-i dea suma de 5.000 euro

Barbatul retinut ieri la ora 12.30 pe bulevardul Pacurari de politistii Serviciului de Actiuni Speciale din cadrul IPJ Iasi este Andrei Trocin zis Diavolul, un apropiat al fratilor Corduneanu. Acesta a fost retinut pentru santaj. Potrivit unor surse aceasta este acuzat ca in perioada 2018-2020 un alt barbat sa-i dea suma de 5.000 euro. Cei doi se cunosc de peste 10 ani. Procurorii solicita astazi judecatorilor sa emita mandatul de arestare pentru o perioada de 30 de zile pentru Trocin. Momentul in care a fost retinut ieri de politisti a fost filmat de jurnalistii Dezvaluirea.ro (vezi aici). Vom reveni cu amanunte.

Andrei Trocin si fratii Corduneanu
Andrei Trocin si fratii Corduneanu

In fotografia de mai sus Andrei Trocin este cel imbracat cu maiou alb, al treilea din stanga pe randul din fata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.