Maşină spartă într-o parcare din Iaşi! Cum s-a trezit proprietarul fără bani! (EXCLUSIV)

406

@ Maşină spartă într-o parcare din Iaşi: proprietarul s-a trezit fără bani @ În urma incidentului, autorul a fost pedepsit de judecători @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus luarea faţă de inculpatul Emanuel S. a măsurii educative neprivative de libertate a supravegherii pe o perioadă de 5 luni, pentru acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operatiuni financiare în mod fraudulos şi furt calificat

Maşină spartă într-o parcare din Iaşi! Proprietarul s-a trezit fără bani! În urma incidentului, autorul a fost pedepsit de judecători. Asadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus luarea faţă de minorul Emanuel S. a măsurii educative neprivative de libertate a supravegherii pe o perioadă de 5 luni, pentru acces ilegal la un sistem informatic, efectuarea de operatiuni financiare în mod fraudulos şi furt calificat.

„Instanta admite acţiunea civilă şi dispune obligarea inculpatului la plata sumei de 2.000 de lei, cu titlu de daune materiale, persoanei vătămate”, au afirmat judecatorii ieseni.

Maşină spartă într-o parcare din Iaşi!

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul minorului Emanuel S. a început pe data de 20 decembrie 2022. Procurorii ieseni l-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite.

„Pe data de 30.10.2022, prin forțarea portierei dreapta-față a autoturismului marca Ford Focus, a pătruns în interior şi a sustras din torpedou un portofel în care se afla suma de 500 de lei și carduri bancare, emise de Raiffeisen și Unicredit”, au spus anchetatorii.

Ce au mai spus anchetatorii

Totodată, s-a reţinut că, pe 30.10.2022, la diferite intervale de timp, minorul a accesat ilegal sistemul informatic al băncii prin utilizarea fără drept a cardului având funcţia contactless emis de Raiffeisen pe numele persoanei vătămate şi a efectuat două plăţi, în valoare totală de 45 lei, apoi a încercat un număr de 3 plăţi în valoare totală de 69 de lei.

„Interpelat fiind, inculpatul a precizat faptul că doreşte să se prevaleze de procedura recunoaşterii învinuirii, sens în care s-a procedat la audierea sa, declarând că recunoaşte în totalitate faptele pentru care a fost trimis în judecată, le regretă şi este de acord să depăgubească partea civilă”, au constatat magistratii ieseni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.