Medicii romani, eroi in Republica Moldova au revenit in tara in aplauzele Guvernului. Galerie foto

1156
medicii reveniti din Moldova

@ Premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat au intampinat astazi la Vama Albita cele 42 de cadre medicale care s-au intors din Republica Moldova

 

Cele 42 de cadre care au fost trimise in urma cu doua saptamani de statul roman sa lupte cu pandemia Covid19 in Republica Moldova au revenit astazi in tara. Medicii au fost inatampinati la Vama Albita de Premierul Ludovic Orban, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. Medicii au fost aplaudati de membrii Guvernului iar premiesul le-a multumit pentru efortul facut. „Primiţi recunoştinţa noastră pentru curajul pe care l-aţi avut, pentru efortul pe care l-aţi depus, pentru riscurile la care v-aţi expus şi pentru faptul că aţi făcut un lucru extrem de bun pentru fraţii noştri de peste Prut. Vă mulţumim, vă suntem recunoscători şi sunt convins că vom fi alături să vă urăm succes şi în alte misiuni de felul acesta”, a afirmat Orban.

Să reamintim ca Romania a trimis in Republica Moldova, medici si asistenti medicali din toata tara iar acestia au activat in spitale din Chisinau, Cahul etc.

Constantin MAZILU

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.