Nici în telenovele nu vezi aşa ceva! Şi-a făcut sora amantă, fiind prins de soție! (EXCLUSIV)

854

@ Nici în telenovele nu vezi aşa ceva: şi-a făcut sora amantă, fiind prins de soție @ Până la urmă, scandalul a ajuns în atenţia anchetatorilor @ De altfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei i-au condamnat pe cei doi fraţi care s-au iubit

Nici în telenovele nu vezi aşa ceva: şi-a făcut sora amantă, fiind prins de soție! Până la urmă, scandalul a ajuns în atenţia anchetatorilor! De altfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei i-au condamnat pe cei doi fraţi care s-au iubit.

Astfel, Costică şi Elena R. au primit câte o pedeapsă de un an şi trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru incest. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Nici în telenovele nu vezi aşa ceva!

Nici în telenovele nu vezi aşa ceva! Procesul celor doi fraţi a început în iunie 2022. Procurorii i-au trimis atunci în judecată sub acuzaţia amintită. Asta, după ce un individ și-a făcut sora amantă, iar, în timp ce se iubea cu ea, a fost prins de nevastă.

Oamenii legii au susținut că Elena R. (47 de ani) și Costică R. (49 de ani) au intrat în vizorul lor înainte de a izbucni în România pandemia de Covid-19. Mai exact, anchetatorii susțin că frații dintr-o comună ieșeană au fost luați la ochi la finele lunii august 2019.

„Pe 26 august 2019, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpaţii C.B.R. şi E.R. (frate şi soră) au întreținut un raport sexual normal, consimţit, la domiciliul lui C.B.R. Cei doi au fost surprinşi în timpul raportului sexual de către soţia inculpatului şi, ulterior, de către concubinul inculpatei”, au declarat procurorii.

Doi fraţi, acuzați de incest

 

Scandalul a izbucnit la scurt timp după ce Costică și Elena R. au fost prinși în fapt de nevasta ieșeanului, dar și de concubinul femeii. Chemați la audieri de către anchetatori, cei doi frați au recunoscut comiterea faptei. De altfel, aceștia au avut și o explicație pentru tot ce s-a întâmplat.

„Pe parcursul cercetărilor, inculpaţii au recunoscut comiterea faptei, punând comportamentul lor pe seama consumului în exces de băuturi alcoolice”, au adăugat anchetatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.