O repetenta cu 10 clase de la PSD Iasi va reprezenta 1 milion de ieseni in CJ

5339
Lacramioara Ursu depune juramantul
Lacramioara Ursu depune juramantul

@ Populatia judetului Iasi va atinge curand cifra de 1 milion si cu toate acestea dintr-un numar atat de mare de ieseni, PSD Iasi a ales sa ne reprezinte o repetenta cu 10 clase si anume Lacramioara Ursu care astazi a depus juramantul

Lacramioara Ursu, ”intelectuala” din PSD Iasi care a terminat abia 10 clase a depus astazi juramantul de consilier judetean. Asta in conditiile in care, in urma cu circa 2 saptamani, Maricel Popa presedintele PSD Iasi ne-a spus ca nu stia despre faptul ca protejata sa nu are studii superioare si o va retrage de pe lista de consilieri judeteni. Cu toate acestea astazi, Lacramiora Ursu a depus juramantul de consilier judetean. Ca o ironie, Costel Alexe a anuntat folosind cuvintele urmatoare depunerea juramantului de catre Lacramioara Ursu: „Ultima dar si nu si cea din urma, doamna Lacramioara Ursu”. Cel mai probabil, Alexe nu s-a referit la studiile acestea ci doar ca este ultimul consilier judetean in ordine analfabetica, pardon alfabetica care depune juramantul.

 

Lacramioara Ursu si Marcel Ciolacu

 

Intr-o editie anterioara in articolul „Popa a pus pe lista de consilieri judeteni o repetenta cu 11 clase in locul unui profesor universitar”, am prezentat intreaga aventura a studiilor alesei noastre. Lacramioara Ursu s-a inscris in anul scolar 2018-2019 in clasa a X a seral la  Colegiul Tehnic ”Ioan C. Stefanescu” pe baza unei foi matricole din anul scolar 1989-1990. La varsta de 15 ani Lacramioara Ursu a absolvit clasa a 9 a la Liceul Industrial Dimitrie Cantemir, specializarea ”mecanic” dupa care a renuntat la scoala.  In anul 2018 , la varsta de 43 de ani s-a gandit ca ar fi bine sa termine macar liceul dar nu a mai reusit deoarece a fost angajata de Maricel Popa pe un post de consilier personal cu o leafa de 5.570 lei. Culmea, Lacramioara Ursu a fost impusa pe lista de candidati in locul Mihaelei Ivancia care este cadru universitar. Ivancia a fost inlaturata deoarece  l-a criticat pe Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.