Popa a pus pe lista de consilieri judeteni o repetenta cu 11 clase in locul unui profesor universitar

9015
Lacramioara Ursu si Maricel Popa
Lacramioara Ursu si Maricel Popa

@ Pe un loc eligibil pe lista de candidati ai PSD la Consiliul Judetean se afla Lacramioara Ursu, in varsta de 45 de ani care a ramas repetenta, anul acesta in clasa a 11 a la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Stefanescu” din municipiul Iasi @ La varsta de 15 ani Lacramioara Ursu a absolvit clasa a 9 a la Liceul Industrial Dimitrie Cantemir, specializarea ”mecanic” dupa care a renuntat la scoala @ Maricel Popa a pus-o pe Lacramioara Ursu pe lista de candidati ai PSD pentru Consiliul Judetean in locul Mihaelei Ivancia, cadru universitar si prodecan la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara ”Ion Ionescu de la Brad din Iasi” @ Culmea, anul trecut Popa a angajat-o pe Lacramioara Ursu pe un post de consilier personal cu o leafa de incadrare de de 5.570 lei

PSD Iasi se ”reformeaza” sub Maricel Popa, oamenii cu studii sunt inlocuiti cu repetenti. Mai mult, repetentii care nu au terminat nici macar liceul sunt angajati pe salarii mari la Consiliul Judetean Iasi, institutie condusa de acelasi Maricel Popa in conditiile in care tinerii cu studii superioare  sunt nevoiti sa plece in strainatate pentru ca nu au unde munci. Astfel, pe listele de candidati pentru Consiliul Judetean depuse de PSD Iasi a fost impusa pe un loc eligibil Lacramioara Ursu care are varsta de 45 de ani si anul acesta a ramas repetenta in clasa a 11 a la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Stefanescu” din municipiul Iasi. Potrivit unei adrese remisa presei de unitatea de invatamant, Lacramioara Ursu a ramas repetenta deoarece nu s-a mai prezentat sa-si incheie situatia scolara. Institutia de invatamant a mai transmis ca Lacramioara Ursu s-a inscris in anul scolar 2018-2019 in clasa a X a seral pe baza unei foi matricole din anul scolar 1989-1990. La varsta de 15 ani Lacramioara Ursu a absolvit clasa a 9 a la Liceul Industrial Dimitrie Cantemir, specializarea ”mecanic” dupa care a renuntat la scoala. In anul 2018 , la varsta de 43 de ani s-a gandit ca ar fi bine sa termine macar liceul dar intre timp a fost angajata de Maricel Popa pe un post de consilier personal pentru problemele rromilor pe o leafa de incadrare de 5.570 lei. Prin urmare, dupa inca un an de liceu a vazut ca poti sa te angajezi pe un post bun cu o leafa buna si fara scoala daca esti alaturi de Maricel Popa si PSD si a renuntat iar la ”studii”. Sa mai precizam ca in judetul Iasi sunt in prezent cel putin cateva zeci de tineri rromi care au absolvit studii superioare si puteau ocupa functia de consilier pentru problemele rromilor la CJ Iasi. Am contactat-o telefonic pe Lacramioara Ursu pentru a-i cere un punct de vedere. Am intrebat-o daca a ramas repetenta anul acesta in clasa a 11 a.”Eu acum nu sunt in Iasi. Nu pot sa va raspund sunt la volan. La revedere!”, a spus Lacramioara Ursu.

Impusa de Popa in locul unui cadru universitar

 

Lacramioara Ursu si Maricel Popa
Lacramioara Ursu si Maricel Popa

Acum aceasta repetenta vrea sa conduca judetul Iasi, Iasul universitar din postura de consilier judetean. Sa mai precizam ca Lacramioara Ursu o inlocuieste pe lista pe Mihaela Ivancia, cadru universitar si prodecan la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara ”Ion Ionescu de la Brad din Iasi”. Popa a eliminat-o pe Mihaela Ivancia deoarece in luna mai a.c aceasta a criticat dur maniera in care Maricel Popa conduce judetul Iasi, (vezi aici mai multe detalii). ”Iată că a venit momentul când nu mai pot să accept, când vreau să spun „cu subiect și predicat” că ar fi timpul să vă duceți acasă, domnule Popa! Ați făcut suficient de mult rău partidului și județului și ar trebui să vă ajungă!”, a spus atunci Mihaela Ivancia.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.