Petronel Corduneanu şi iubita lui, Alina Filip, nu i-au înduplecat pe judecătorii ieşeni! (EXCLUSIV)

12158
Petronel Corduneanu si Alina Filip
Petronel Corduneanu si Alina Filip

@ Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins recent contestaţiile formulate de unii dintre membrii clanului Corduneanu @ Printre aceştia se numără Petronel Corduneanu, dar şi iubita lui, Alina Filip @ Magistraţii au decis ca Petronel Corduneanu să rămână în arest, iar Alina Filip – în arest la domiciliu

Petronel Corduneanu şi iubita lui, Alina Filip, nu i-au înduplecat pe judecătorii ieşeni! Astfel, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins recent contestaţiile formulate de unii dintre membrii clanului Corduneanu.

 

„Instanţa respinge, ca nefondate, contestaţiile formulate de inculpaţii Florinel Corduneanu, aflat în stare de arest preventiv în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, Petronel Corduneanu, aflat în stare de arest preventiv în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, Constantin Dolcan, aflat în stare de arest preventiv în C.R.A.P. din cadrul I.P.J. Iaşi, Mihaela Diana Corduneanu, aflată în stare de arest la domiciliu, şi Filip Alina Elena, aflată în stare de arest la domiciliu, împotriva încheierii penale din data de 23 decembrie 2022 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Iaşi, pe care o menţine. Definitivă”, au spus magistraţii.

Alina Filip
Alina Filip

Membri ai clanului Corduneanu, săltaţi în urma unor percheziţii

 

Mai mulţi membri ai clanului Corduneanu au fost ridicați în urma unor descinderi.

„La începutul anului 2021, în municipiul Iași, s-ar fi constituit două grupări infracționale organizate, în scopul acordării de împrumuturi bănești, cu camătă cuprinsă între 20 și 120%, uneori camăta ajungând la 400%. Membrii celor două grupări infracționale organizate ar fi acordat împrumuturi cu camătă doar acelor persoane despre care ar fi avut informații că sunt solvabile. Următoarele categorii de persoane s-ar fi împrumutat de la membrii celor două grupuri infracționale organizate: persoane care ar deține imobile, persoane care ar avea diverse afaceri, împătimiți ai jocurilor de noroc, persoane care ar lucra în instituții publice și persoane care ar săvârși diverse infracțiuni”, au arătat anchetatorii ieşeni.

 

Alina Filip şi Petronel Corduneanu, în război cu Adrian „Beleaua”

 

Demn de remarcat este faptul că Alina Filip şi Petronel Corduneanu au intrat mai demult într-un conflict cu Arian Corduneanu, supranumit „Beleaua”, şi cu nevasta acestuia, Ramona, poreclită „Diamantul roz”. Întreg scandalul ar fi izbucnit după ce Alina Filip ar fi cumpărat un imobil într-o zonă centrală a Iaşului.

Iubita lui Petronel Corduneanu a susţinut că acel imobil ar fi fost dorit şi de către Adrian Corduneanu, motiv pentru care acesta ar fi făcut scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.