Răsturnare de situaţie în cazul copilei de 2 ani ucise! Judecătorii ieşeni au redus pedeapsa!

362
Gabriela Pristavita si Ionut Rausanu
Gabriela Pristavita si Ionut Rausanu

@ Răsturnare de situaţie în cazul copilei de 2 ani ucise @ Judecătorii ieşeni au redus pedeapsa primită de mama fetei, Mădălina Gabriela Bernevic (fostă Pristăviţă), de la 30 de ani, la 15 ani şi 4 luni de temniţă @ Cocubinul acesteia, Ionuţ Răuşanu, a rămas cu pedeapsa de 30 de ani de puşcărie

Răsturnare de situaţie în cazul copilei de 2 ani ucise! Judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au redus ieri pedeapsa primită de mama fetei, Mădălina Gabriela Bernevic (fostă Pristăviţă), de la 30 de ani, la 15 ani şi 4 luni de temniţă. Pe de altă parte, concubinul acesteia, Ionuţ Răuşanu, a rămas cu pedeapsa de 30 de ani de puşcărie.

„Instanţa admite apelurile. Îl condamnă pe inculpatul Ionuţ Răuşanu la 30 de ani de închisoare. O condamnă pe inculpata Mădălina Gabriela Bernevic (fostă Pristăviţă) la pedeapsa rezultantă de 15 ani şi 4 luni de închisoare. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate care nu sunt contrare prezentei decizii. Definitivă”, au spus joi, 4 iulie 2024, magistraţii ieşeni.

Cei doi iubiţi, acuzaţi că au ucis o copilă

Amintim că cei doi au fost trimişi în judecată în urmă cu câteva luni. Cei doi iubiţi din Iaşi, Mădălina Gabriela Pristăviţa şi dezvoltatorul imobiliar Ionuţ Răuşanu, au intrat în vizorul anchetatorilor după ce micuţa Sofia a murit uitată într-o cadă plină cu apă.

Povestea Sofiei a fost din start mai aparte. Ajunsă la spital în brațele mamei, inconștientă, a refuzat practic să mai lupte pentru viață. Mama copilei a fost destul de rezervată în discuțiile pe care le-a avut cu medicii. Cum decesul unui copil în astfel de condiții trebuie anchetat, pe fir au intrat oamenii legii. În urma unor discuții purtate cu mama micuței și cu concubinul acesteia, anchetatorii au decis că cei doi trebuie reținuți. Mădălina Pristăviță și Ionuț Răușanu au fost într-un final arestați. Totuşi, cei doi au sperat mereu că vor scăpa de acuzaţii.

Sofia a murit după ce a fost uitată în cada cu apă

Surse din cadrul anchetei au precizat că mama micuței Sofia ar fi lovit-o în trecut de mai multe ori. În plus, micuța Sofia ar fi fost supusă unor chinuri greu de imaginat. Înainte cu câteva săptămâni ca micuța să-și piardă viața, ea ar fi fost băgată în mașina de spălat de către mama ei. Pentru ca totul să fie mai șocant, cea care i-a dat viață a pus mașina de spălat în funcțiune.

După arestare, cei doi iubiţi, Mădălina Gabriela Pristăviţă şi Ionuţ Răuşanu, au cerut să fie puşi în libertate de mai multe ori, însă judecătorii au respins aceste solicitări.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.