Scandal cu un poliţist, pe o stradă din Iaşi! Uite ce au decis judecătorii în acest caz! (EXCLUSIV)

390
Un politist in uniforma
Un politist in uniforma

@ Un scandal în care a fost implicat şi un poliţist a avut loc pe o stradă din Iaşi @ În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au decis ieri condamnarea lui Jose Armando Căldăraru @ Ieşeanul a fost pedepsit de judecători pentru acuzaţia de ultraj

Un scandal în care a fost implicat şi un poliţist a avut loc pe o stradă din Iaşi! În urma incidentului, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au decis ieri condamnarea lui Jose Armando Căldăraru.

„Instanţa îl condamnă pe inculpatul Jose Armando Căldăraru la pedeapsa de 6 luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Scandal cu un poliţist, pe o stradă din Iaşi!

 

De asemenea, judecătorii au constatat că victima nu a solicitat despăgubiri în cadrul procesului penal. „Instanţa reţine că nu a existat vreo constituire de parte civilă în cadrul prezentului proces penal”, au subliniat magistraţii.

Pe lângă pedeapsa primită, Jose Armando Căldăraru a fost pus şi la muncă de către judecători. „Instanţa îl obligă pe inculpat ca, pe parcursul termenului de supraveghere, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 de zile, activitate care se va desfaşura fie în cadrul Primăriei Municipiului Iaşi – Direcţia de Exploatare a Patrimoniului, fie în cadrul Direcţiei de Fond Locativ”, au încheiat judecătorii.

Sala de judecata
Sala de judecata

Ce au spus anchetatorii despre Jose Armando Căldăraru

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa emisă ieri de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Jose Armando Căldăraru a început pe data de 8 noiembrie 2022.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj. Asta, după ce ieşeanul a fost reţinut şi, mai apoi, arestat preventiv, de pe data de 19 octombrie, până pe 7 decembrie 2022. Conform anchetatorilor, la mijlocul lunii octombrie a anului trecut, ieşeanul a fost implicat într-un incident cu un agent de Poliţie, respectiv Marcel D.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.