Scandal imobiliar, la marginea Iaşului! Instituţiile publice se încaieră pe autorizaţiile de construcţie! (EXCLUSIV)

2150
Aeroportul Iasi

@ Scandal imobiliar, la marginea Iaşului: instituţiile publice se încaieră pe autorizaţiile de construcţie @ Astfel, zilele trecute, RA Aeroportul Iaşi a dat în judecată Primăria Comunei Aroneanu @ De asemenea, reprezentanţii Aeroportului Internaţional au chemat în judecată şi câteva familii care au obţinut autorizaţii de construcţie a unor imobile în comuna din coasta Iaşului

 

Scandal imobiliar, la marginea Iaşului! Instituţiile publice se încaieră pe autorizaţiile de construcţie! Aşadar, recent, RA Aeroportul Iaşi a dat în judecată Primăria Comunei Aroneanu.

Totodată, reprezentanţii Aeroportului Internaţional au chemat în judecată şi câteva familii care au obţinut autorizaţii de construcţie a unor imobile în comuna din coasta Iaşului.

 

Scandal imobiliar, la marginea Iaşului!

 

Astfel, în urmă cu câteva zile, reprezentanţii RA Aeroportul Internaţional Iaşi au depus la Tribunalul Iaşi mai multe acţiuni. Reclamanţii au dat în judecată atât Primăria Comunei Aroneanu, cât şi unii proprietari de imobile din zona respectivă.

Aşadar, printre cei chemaţi în judecată se numără nu doar primarul Benone Moruzi, ci şi Ionuţ Şerban Cojan şi Livia Cojan, Dumitru Iulian Zlăvog, Roxana Elena Zlăvog, Daniel Chişcă, Mihaela Chişcă şi Octavian Mârţ.

 

Instituţiile publice se încaieră pe autorizaţiile de construcţie!

 

În cadrul acestor dosare, RA Aeroportul Intermnaţional Iaşi contestă autorizaţiile de construcţie emise pe numele beneficiarilor amintiţi. De altfel, acest gen de procese nu reprezintă un scandal nou.

În trecut, Aeroportul ieşean a contestat mai multe asemenea documente, ce ar fi fost emise de către Primăria Comunei Aroneanu. Totul ar fi izbucnit de la faptul că ar fi fost emise autorizaţii fără acordul Aeroportului. În opinia reclamanţilor, din cauza construcţiiilor care au apărut în zonă, ar fi pusă în pericol circulaţia aviatică. Acum, rămâne de văzut ce vor decide judecătorii ieşeni în litigiile dintre Aeroport şi Primăria Comunei Aroneanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.